Welke topfilms houdt de tweede helft van 2012 in petto?

Ondanks een aantal degelijke (Contraband, Safe House) tot uitstekende films (The Grey, The Girl With The Dragon Tattoo, Prometheus) is het vooralsnog wachten op een echte instant-filmklassieker in 2012. Gelukkig oogt de tweede helft van het jaar bijzonder indrukwekkend. Onze selectie lees je hieronder. Vooraleer iemand Django Unchained begint te roepen. Uiteraard staat die ook hoog op ons verlanglijstje, maar we baseerden ons op de Belgische release data, en de nieuwste Tarantino verschijnt bij ons pas in 2013.

The Dark Knight Rises (25 juli): Ok deze keuze is verre van origineel, maar wie niet uitkijkt naar de epische zwanenzang van de Nolan-Batman-trilogie verdient het niet om als filmliefhebber door het leven te gaan.

The Expendables 2 (22 augustus): Afgaande op de heerlijke trailers lijkt de matige voorganger slechts een vluchtige vingeroefening voor deze ode aan de actieknallers van weleer.

Gangster Squad (26 september): Een gepimpte update van L.A. Confidential die kan bogen op een droomcast, en een droomsetting voor een straffe policier.

The Hobbit (12 december): Als Peter Jackson nog maar 50% van de magie weet op te roepen van de monumentale Lord of The Rings films laat The Hobbit 90% van de hedendaagse blockbusters ver achter zich.

Argo (7 november): Dankzij klassefilms als Gone Baby Gone en The Town bouwde Ben Affleck een uitstekende reputatie op als regisseur, en het lijkt er niet op dat deze veelbelovende prent daar snel verandering in zal brengen.

Skyfall (26 november): Quantum of Solace mag dan verre van perfect geweest zijn, het fantastische Casino Royale bracht Bond terug naar het voorplan. Aan Sam Mendes en Daniel Craig om te bewijzen dat het nog beter kan.

Taken 2 (3 oktober): Liam Neeson in reetschoppende modus in een sequel op dé verrassingshit van het B-filmfabriekje van Luc Besson.

The Bourne Legacy (19 september): Een betere vervanger voor Matt Damon dan Jeremy Renner hadden ze niet kunnen treffen voor de frenetische spionnen-franchise die op de troon van 007 aast.

Savages (17 oktober) : Laat Oliver Stone nog een keer zijn tanden laten zien? Afgaande op de eerste beelden lijkt het sterk op.

Looper (31 oktober): Joseph-Gordon Levitt die zijn toekomstige zelf in de vorm van Bruce Willis moet vermoorden. Alleen al voor het originele concept is dit onze interesse waard.

 

 


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

2 thoughts on “Welke topfilms houdt de tweede helft van 2012 in petto?”


  1. Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

    Ik kijk uit naar the Dark Knight Rises en Skyfall

    Please wait...
  2. ik naar dark knight rises, expendables 2, bourne 4 en natuurlijk hobbit. de rest is niet direct een bioscoop bezoek waard. de rest gewoon op dvd zien is al genoeg

    Please wait...

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.