Doomsday trailer

Rhona Mitra op de poster van DoomsdayNeil Marshall, verbaasde enkele jaren geleden vriend en vijand met de uitstekende horrorthrillers, Dog Soldiers*** en The Descent****. Met Doomsday verschijnt er binnenkort een nieuwe film van de Britse cineast die nog straffer lijkt dan zijn voorgangers. Doomsday speelt zich af in een postapocalyptische toekomst waarin een dodelijk virus de mensheid quasi heeft uitgeroeid. De cast bestaat, naast de goddelijke Rhona Mitra, uit doorwinterde karakterkoppen als Malcom McDowell en Bob Hoskins. Afgaande op de trailer belooft Doomsday fraaie cinematografie, bloederige actie en nagelbijtende spanning. Let ook op het knappe ass-shot van Mitra. Fans van Mad Max 2**** weten deze zomer waar naartoe.


5 gedachten op “Doomsday trailer”

 1. The Descent vond ik nu niet echt een topfilm, maar de Doomsday trailer ziet er alleszins veelbelovend uit. Btw Mitra is haar pluimen kwijt, I’ve seen better ass-shots, Kenneth :-p

  Please wait...
 2. Moeilijke mens :-)

  Please wait...
 3. Dat meen je niet; The Descent vond ik echt één van de betere horrorfilms van de laatste twee jaar.

  Please wait...
 4. Dat was toch die film in die ondergrondse grotten daar met een of ander groot beest dat achter de klimmers jaagde he, niet?

  Please wait...
 5. Het was in die ondergrondse grotten ja maar dan met meerdere beestjes ;-)

  Please wait...

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter