Persbericht: The Dark Knight Rises Blu-ray breekt verkoopsrecord

The Dark Knight Rises breekt verkoopsrecord

Beste Blu-ray openingsweekend van 2012

 

 

Warner Home Video heeft afgelopen weekend met de release van The Dark Knight Rises voor een verkoopsrecord gezorgd in de Benelux. Nooit eerder dit jaar zijn in een openingsweekend zoveel Blu-rays doorverkocht. De afsluiter van de wereldwijd succesvolle Dark Knight trilogie was al een grote hit in de bioscoop en breekt nu ook een record op Blu-ray.

Ivana Tunjic, Product Manager Theatrical New Release licht toe: “The Dark Knight Rises is een film die je op Blu-ray gezien moet hebben. Alleen zo ervaar je maximaal de sfeer van de straten van Gotham City. De vraag van de consument naar Blu-ray blijft groeien en daarom hebben wij besloten de Blu-ray een week eerder uit te brengen dan de DVD. Dit is nog nooit eerder gedaan in de Benelux. Zowel in België als in Nederland heeft The Dark Knight Rises het beste Blu-ray openingsweekend van 2012 gerealiseerd. De film staat dus hoog op het verlanglijstje voor de feestdagen.”

The Dark Knight Rises is sinds 28 november verkrijgbaar als 2-disc Blu-ray en vanaf vandaag ook op DVD. Koop hem hier online!

Onze bespreking van de Blu-ray komt er spoedig aan!


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

Eén reactie op “Persbericht: The Dark Knight Rises Blu-ray breekt verkoopsrecord”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.