Actrice in de Kijker: Anne Hathaway

Naam: Anne Jacqueline Hathaway
Geboorteplaats: New York City, Verenigde Staten
Geboortedatum: 12 november 1982
Lengte: 1m73; Gewicht: 54kg
Sterrenbeeld: Schorpioen; Hond (Water)
Burgerlijke status: gescheiden van Raffaello Follieri, getrouwd met acteur Adam Shulman sinds 2012.

de mooie Anne Hathaway in witte T-shirt

Een nieuwe actrice in de kijker bij MoviePulp.be: Anne Hathaway verdient aandacht dankzij haar bijdrage in The Dark Knight Rises als Catwoman, oscarwinst in Les Misérables en haar legendarische casting in de nieuwste film van Christopher Nolan Interstellar.

Amerika’s girl next door startte haar carrière met familiefilms en chickflicks zoals The Princess Diaries 1 & 2, The Other Side of Heaven en Elle Enchanted. Vanaf 2005 begon ze zich meer te concentreren op dramafilms en haalde daarmee de cast van succesvolle films zoals Brokeback Mountain en The Devil Wears Prada. Haar internationale doorbraak kwam er dankzij de film Alice in Wonderland waar ze de witte koningin vertolkte. Daarvoor speelde Hathaway in heel wat mainstream Hollywood-films zoals Valentine’s Day, Bride Wars, Get Smart en Rachel Getting Married. Anne Hathaway werd na Alice in Wonderland gecast als Selina Kyle of Catwoman in Christopher Nolan’s The Dark Knight Rises en onlangs was ze te zien als Fantine in Les Misérables waar ze een oscar kreeg voor beste actrice in een bijrol.

[omb_slideshow id=”movie-slideshow” ids=”18207,18212,18225,18224,18222,18221,18223″]

Trivia:

  • Anne Hathaway had sinds 2004 een relatie met de Italiaanse vastgoedmakelaar Raffaello Follieri die in 2008 naar de gevangenis moest wegens fraude. Anne spendeerde een week in shock en wist niet wat er gebeurde.
  • Anne Hathaway is de dochter van Kate McCauley Hathaway, een theateractrice die bekend stond voor haar rol als Fantine in de allereerste vertoning van Les Misérables in de VS. Ze hielp haar dochter om haar rol tot in de perfectie uit te werken. Haar vader Gerald Thomas Hathaway is een advocaat die haar steeds steunde in haar carrière als actrice.
  • Anne Hathaway wordt door al haar vrienden Annie genoemd.
  • Anne Hathaway is niet vies van voice-overs: ze verzorgde haar stem in o.m. Rio en The Simpsons.
  • In 2008 werd Anne Hathaway het gezicht voor Lancome.
  • Anne Hathaway is al meermaals naakt voorgekomen in de films Brokeback Mountain, Havoc en Love and Other Drugs, 2 keer met acteur Jake Gyllenhaal.

Anne Hathaway in zwarte lingerie Anne Hathaway met stralende lach Anne Hathaway in mooie blauwe jurk

Sexy Anne Hathaway met volle lippen Anne Hathaway naakt in Havoc

Seksscènes met Anne Hathaway:


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

Eén reactie op “Actrice in de Kijker: Anne Hathaway”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter