Steun Video Mayhem van onze vliegende reporter op Facebook.

SteveDRHet is al een tijdje bekend dat onze vliegende reporter Steve de Roover naast zijn bezigheden als verslaggever voor Moviepulp ook bijzonder actief is in de wereld van fictie. Na de vampieren kortfilm Un Homme Bien is de man volop bezig met een nieuw, uniek horrorproject – getitteld Video Mayhem – waar bloedige horror hand in hand gaan met een stevige geut cynische humor. En dit allemaal tegen de achtergrond van een typisch klein Vlaams dorpje!

Het project, dat uiteraard bol staat van de vele speciale effecten, mist echter nog wat centjes, centjes waar Steve en zijn team dichter bij komen indien u uw stem uitbrengt via de volgende Facebook link:

https://www.facebook.com/TentooPayrollServices?sk=app_1403050053259035&app_data=538237922

Indien u via een smartphone of een tablet werkt is het aangewezen om te gaan via http://tentoo.devsite.be/nl/facebook/index/detail-mobile/fb_uid/538237922 .

Een andere optie is www.wijsteunencreativiteit.be, en dan op naam.

Dit kost maar enkele ogenblikken, kost geen cent, en zou dit nieuwe project enorm helpen. En zijn we hier bij Moviepulp allemaal geen fans van onafhankelijke genrecinema? Alvast bedankt allemaal.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer van Un Homme Bien:


Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter