Hercules review

Hercules posterHercules ***

Regie: (X-Men: The Last Stand, Rush Hour)

Met , , , , ,…

Speeltijd: 98′

Ga kijken als je hield van The Scorpion King.

Het verhaal: Hercules’ reputatie zweeft rond het land na het afwerken van zijn 12 werken. De dochter van Lord Cotys, koning van Thracië zoekt hem op en vraagt Hercules samen met zijn groep huurlingen om zijn leger op te leiden die een burgeroorlog vechten tegen de tovenaar Rhesus en zijn leger Centauren.

Dwayne Johnson als Hercules in Hercules

Ons verdict: In de strijd om de meest succesvolle Herculesfilm dit jaar is deze Mighty Hercules wel de absolute topper geworden. De filmmakers hebben dit vooral te danken aan de entourage van Dwayne ‘The Rock’ Johnson die sinds Fast & Furious 6 & G.I. Joe 2 razend populair is aan de box office. Maar toch hielden de filmmakers het zekere voor het onzekere door de film niet op hetzelfde moment uit te brengen als Hercules: The Legend Begins. De rol van Hercules is op het lijf geschreven van Dwayne Johnson, die de echte held uihangt in Hercules. Samen met zijn leger huurlingen (Amphiaraus, Autolycus, Atalanta, Iolaus & Tydeus), gespeeld door , , , en geeft het deze film met als origine de graphic novel Hercules: The Thracian Wars een leuke mix. Ideaal om je gedachten op nul te zetten en relax achteruit te zitten genietend van een film. speelt zijn dubbele rol die we kennen uit films zoals V for Vendetta & Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull weer voortreffelijk. komt weliswaar irritant uit de hoek.

Kortom, Hercules is een heerlijk stukje brainless entertainment. Dank u Hollywood! Onderaan kan je een voorsmaakje krijgen met Hercules clips The Lion, My Fate & Death or Victory:


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

Eén reactie op “Hercules review”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.