Wedstrijd: Win gratis bioscooptickets voor The Loft van Erik Van Looy

matthias schoenaerts en karl urban in the loft van Erik Van Looy

 

Volgende week is het eindelijk zover, vanaf 15 oktober kunnen we gaan kijken naar de Amerikaanse remake van Loft, The Loft van Erik Van Looy. De film werd reeds drie jaar geleden ingeblikt, maar kent na een lange periode vol distributiemoeilijkheden nu eindelijk zijn prémière voor het Belgische publiek. Wij krijgen overigens een avant-prémière want in de VS (en bij uitbreiding de rest van de wereld) draait The Loft pas vanaf eind januari in de zalen. Loft werd in 2008 het grootste Vlaamse bioscoopsucces aller tijden, en is -na de Nederlandse- nu dus aan zijn tweede remake toe. Regisseur Erik Van Looy maakte zijn jongensdroom waar, trok de grote plas over, en verving het grootste gedeelte van zijn cast door internationale sterren als Karl Urban, James Marsden, Wentworth Miller, Eric Stonestreet, Rhona Mitra, Isabel Lucas en Rachael Taylor. Benieuwd hoe Van Looy het ervan bracht in Hollywood? Wel dat treft, dankzij MoviePulp en Kinepolis Film Distribution maak je kans op 5 x 2 gratis bioscooptickets voor The Loft.

Synopsis: Vijf getrouwde mannen delen in het grootste geheim een loft waar ze stijlvol en in alle rust hun minnaressen en nieuwste veroveringen ontvangen. Een prima regeling, tot ze op een winterochtend het lijk aantreffen van een jonge vrouw. Geen van hen weet wie de vrouw is, waar ze vandaan komt en hoe ze terecht is gekomen in een loft waarvan alleen zij de sleutel bezitten. Noodgedwongen proberen de vrienden uit te zoeken wat er gebeurd is en waarom, maar al vlug beginnen ze elkaar te wantrouwen en zal blijken dat ze veel minder van elkaar afweten dan ze oorspronkelijk dachten.

the_loft_2014_poster

WEDSTRIJD

Om kans te maken op gratis bioscooptickets voor The Loft moet je het volgende doen:

1) ‘Like’ MoviePulp op Facebook.

2) Beantwoordt onderstaande vragen, en stuur je antwoorden (samen met je naam en adres) naar info@moviepulp.be vóór dinsdag 14 oktober.

-Wentworth Miller en Eric Stonestreet werden wereldberoemd dankzij hun rollen in twee totaal verschillende televisieseries – dewelke?

-Naast Matthias Schoenaerts en Erik Van Looy was er nog een Belg aanwezig op de set van The Loft. Hoe heet de getalenteerde cameraman die ondertussen ook onder meer The Drop in beeld bracht?

-Het scenario van Bart De Pauw werd voor de Amerikaanse versie bewerkt door Wesley Strick. Voor welke film uit 1991 van Martin Scorsese met Robert De Niro, pende hij het script neer? Tip: het is ook een remake.

Onze actie is rond! Wegens de vele aanvragen hebben we beslist om de tickets op te splitsen (1 ticket per deelnemer). Proficiat aan de winnaars Stef De Couck, Julie Adam, Van Eenaeme Annick, Fons Vermeulen, Guy Caers, Greta Fransen, Nicolas Vanderseypen, Vicky Vermeulen, Sandra Derweduwen & David Van de Velde. De tickets komen zo snel mogelijk in jullie bus terecht!

 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.