Wedstrijd: win jouw gratis exemplaar van Halfweg op DVD

jurgen delnaet en koen de graeve in halfweg

Naar aanleiding van de release van Halfweg (lees onze review hier) op DVD mogen wij bij MoviePulp gratis DVDs weggeven van deze fijne tragikomedie van eigen bodem met onder meer Koen De Graeve, Jurgen Delnaet, Evelien Bosmans, Ella Leyers en Veerle Baetens. Lees verder om te weten hoe ook jij kans kan maken op jouw gratis exemplaar van Halfweg.

WEDSTRIJD

Om kans te maken op jouw gratis exemplaar van Halfweg op DVD moet je het volgende doen:

1) ‘Like’ MoviePulp op Facebook.

2) Beantwoordt onderstaande vragen, en stuur je antwoorden (samen met je naam en adres) naar info@moviepulp.be vóór vrijdag 31 oktober.

-De regisseur van Halfweg, Geoffrey Van Enthoven, maakte in 2006 zijn (mainstream) langspeelfilm-debuut met een andere tragikomedie met weerhaakjes met de legendarische Nand Buyl op de affiche. Hoe heet die film?

-Gilles De Schrijver heeft een piepklein rolletje in Halfweg. In welke politiereeks was hij 3 seizoenen lang te zien als Kevin Desmet?

-Hoe heet het personage van de knappe Ella Leyers in Halfweg

Véél succes!

halfweg DVD cover

Korte inhoud: Stef zit midden in een scheiding en verhuist naar een prachtig huis dat hij flink onder de prijs heeft kunnen kopen. daar wil hij in alle rust de dingen op een rij zetten, maar die rust wordt al snel verstoord. de vreemde Theo, die als een natte zwerver te pas en te onpas in het huis opduikt, beweert de ware eigenaar te zijn. Stef wil niet wijken en de pesterijen tussen de twee mannen lopen compleet uit de hand. Tot Stef ontdekt dat Theo inderdaad de vorige eigenaar is en twee jaar geleden is overleden. Maar dan staat er plots een jong meisje aan de deur en keert de rust weer, of toch niet helemaal … . Meer informatie op de Facebook pagina van SPHE.

© 2014 Fobic Films. All Rights Reserved.

De trailer van Halfweg

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.