Foute Vrienden: De Film bioscooptickets te winnen!

 

FouteVriendenFilm_posterDe wedstrijden lijken niet te stoppen bij Moviepulp en dit keer mogen we – wederom met de vriendelijke groeten van KFD – maar liefst tien bioscooptickets wegschenken voor Foute Vrienden: De Film. Wil je hier kans op maken? Lees dan snel verder en ontdek hoe je kan meedoen!

Synopsis: De Foute Vrienden vertrekken op een waanzinnige road trip door Europa. Onderweg rollen ze van de ene verrassing in de andere. Dat belooft!
Foute vrienden
Al twee seizoenen lang zetten de Foute Vrienden Vlaanderen op stelten met absurde en gênante opdrachten. Maar na zoveel dwaasheid vinden de Heren dat ze een deugddoende vakantie verdiend hebben. ’t Zal wel zijn! En als ze dan toch samen de baan op gaan, kunnen ze daar evengoed meteen een film over maken. Strak plan, toch? Maar terwijl de mannen hun boeltje bijeen pakken, beseft Steven dat zijn zomer al helemaal volgepland is. Dat betekent dat hij niet mee kan. Plots komt er dus een plaatsje vrij op de achterbank.

Ze belanden op bekende plekken in Europa en amuseren zich als nooit tevoren. Hoe verder van huis, hoe zotter hun trip.

Ze knopen de uitdagingen in de welgekende Foute Vrienden-stijl naadloos aan elkaar. Maar deze keer in een decor dat zelfs hùn verbeelding te boven gaat. En terwijl ze van hot naar her bollen, volgen we hun hele route en hun vriendschap van op de eerste rij mee.

CAST
Thomas Smith, Begijn Le Bleu, Jeron Dewulf, Christophe Stienlet

VRAGEN:

Zoals voordien vragen we jullie weer om massaal onze Facebook-pagina te liken en daarbovenop de volgende vragen te beantwoorden:

  1. Met welk programma werd Christophe Stienlet bekend?
  2. In welk programma sloeg Begijn Le Bleu de mensheid met verstomming met zijn hilarische performance?
  3. Schiftingsvraag: Hoeveel juiste antwoorden gaan we binnenkrijgen op de redactie?

De juiste antwoorden – uiteraard vergezeld van je adresgegevens – mailen naar steve_de_roover@hotmail.com. De wedstrijd loopt t.e.m. 6 april 2015. Veel geluk iedereen!

Meer info ontdek je op de officiële Facebook pagina.


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

3 gedachten op “Foute Vrienden: De Film bioscooptickets te winnen!”


  1. Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

    Deze wedstrijd is helaas gesloten en de gelukkigen krijgen hun ticket in de bus. Geniet van de dolle fratsen van de Foute Vrienden!

    Please wait...

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.