Son of a Gun wedstrijd

 

son-of-a-gun-posterDe gratis bioscooptickets blijven ons om de oren vliegen! Want deze week kunnen we maar liefst vijf duotickets wegschenken, van deze nieuwe misdaad-thriller Son of a Gun, met onder meer Ewan McGregor, Brenton Thwaites en de bloedmooie Alicia Vikander. Wil jij ook zo een ticketje in de wacht slepen? Lees dan spoedig verder en ontdek hoe je kans maakt. Succes!

Son-of-a-Gun-Movie-Still

SYNOPSIS

JR is 19 en zit vast voor een klein vergrijp. Al snel leert hij de harde realiteit van het gevangenisleven. Bescherming is noodzakelijk om te kunnen overleven en al snel komt JR onder bescherming van de meest beruchte misdadiger van Australië, Brendan Lynch, te staan. Maar dat is niet gratis, want zodra JR op vrije voeten komt, moet hij Lynch en zijn bende helpen ontsnappen. Als beloning mag JRmeehelpen met een reeks overvallen waarmee miljoenen dollars verdiend kunnen worden…

CAST
Ewan McGregor, Brenton Thwaites, Alicia Vikander

VRAGEN

Zoals steeds vragen we jullie om onze Facebook-pagina te liken en uiteraard de volgende vragen juist te beantwoorden:

  1. Brenton Thwaites is een heuse beroemdheid aan het worden. Maar met welke soap is de man voor het eerst aan de oppervlakte gekomen?
  2. Hoeveel kortfilms maakte regisseur Julius Avery als regisseur voor het maken van Son of a Gun?
  3. Schiftingsvraag: Hoeveel correcte antwoorden gaan we binnenkrijgen tegen het einde van de wedstrijd?

De juiste antwoorden – uiteraard vergezeld van je naam en je adres – mailen naar steve_de_roover@hotmail.com. Deze wedstrijd loopt t.e.m. 6 april 2015.

son-of-a-gunstill

Met dank aan KFD.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter