MoviePulp

DVD-review van Lost seizoen 4

Lost S4*****

Regie: J.J. Abrams, Jeffrey Lieber en Damon Lindelof

Met Michael Emerson, Matthew Fox, Terry O’Quinn, Evangeline Lilly, Josh Holloway, Naveen Andrews, Yunjin Kim, Emilie de Ravin,…

Aantal afleveringen: 13 afleveringen (gemiddeld 45min per aflevering)

Ga kijken als je hield van de vorige series van Lost***** en andere werken van J.J. Abrams zoals Alias*****.

Koop dit schitterende 4de seizoen van Lost bij Proxis!

Het verhaal: Jack tracht al het mogelijke te doen om de overlevenden van Oceanic flight 815 van het eiland te brengen, terwijl Locke tracht zoveel mogelijk mensen op het geheimzinnige eiland te behouden. Al vlug splitsen de 2 zich af en worden er 2 nieuwe groepen gevormd. Ondertussen landt een helicopter op het eiland en komen beide groepen in contact met de redders… Zijn ze er om de overlevenden te helpen of om ze te doden? Wie geraakt er van het eiland af en wie overleeft de helse tocht?

Ons verdict: Het 3de seizoen van Lost was een nieuw schot in de roos voor ABC. Het verhaal pikt de draad terug op van het razend populaire eerste seizoen, want het 2de seizoen was eerder maar wat bladvulling. Dit 4de seizoen zet de trend van het 3de seizoen verder en houdt de spanning er volop in. Heel wat vragen worden beantwoord, maar nieuwe antwoorden en onthullingen zorgen voor andere vragen. Het accent in dit seizoen ligt vooral op het wonderbare eiland en ook de vreselijke baas van The Others, Benjamin Linus, komt totaal op de voorgrond. Tot slot kan je in dit seizoen profiteren van het beste aflevering dat er ooit werd gemaakt in de hele serie van Lost: Ji Yeon. Puur perfectie in alle opzichten!

Kortom, dit seizoen moet je weer gezien hebben and the story continues… Onderaan kan je het promotiefilmpje zien van het 4de seizoen van Lost. Vergeet ook niet de sneak peek naar het 5de seizoen te bekijken op MoviePulp!

Over de blogger:

Founder van MoviePulp.be. Science fiction fan met een honger naar de ideale balans tussen structuur en opbouw in films

2 commentaren

  • Lexy on 17 december 2008 at 17:55

    Hèhèèèèè… ZEKERS DOEN !!!

    Puur genieten… Spanning & suspens verzekerd :D

  • Lost seizoen 5 review - MoviePulp & other fiction on 24 november 2009 at 12:42

    […] en hun experimenten op het eiland. Het 5de seizoen beheert wederom een mooie continuïteit met het vorige seizoen en het profiteert daar ten volle van. Lost S5 is dus terug een schot in de roos en eindigt met een […]

Deel mee aan de conversatie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.