Deze maand op Netflix België (september 2015)

Walking Dead op Netflix

Het feest is voorbij. Na een mooie zomervakantie is het terug naar school voor velen of overvolle snelwegen naar het werk toe. Maar laat je dat niet stoppen om van het leven te genieten, want Netflix begint zijn bibliotheek weer aan te vullen. Deze maand hebben we het volgende in petto voor jullie: Narcos, 2 Guns, Arbitrage & Killing Them Softly.

NARCOS

Narcos

Narcos is het nieuwe paradepaardje van Netflix deze maand. Het leven van Pablo Escobar werd al talloze keren verfilmd, maar een serie is er nooit van gekomen. Netflix drukt met Narcos ook zijn voetdruk door: Shockeren! Wagner Moura wordt volgens sommigen reeds de nieuwe Chistoph Waltz genoemd in Narcos, dus een absolute aanrader om te proberen op Netflix.

2 GUNS

2 Guns banner

2 Guns stond op onze radar in 2013 vanwege de castkeuze (Denzel Washington & Mark Wahlberg in één film) en ook weten wat de regisseur films kan maken (dat bewees hij met Contraband). Het plot past op een velletje papier, maar hij blijft bijzonder entertainend.

ARBITRAGE

Arbitrage op Netflix België

Arbitrage was ongetwijfeld de verrassing van 2007: sterk verhaal, leuke twist en Richard Gere in de hoofdrol zoals Kevin Spacey in House of Cards. Absolute aanrader op Netflix België vanaf deze maand!

KILLING THEM SOFTLY

Killing Them Softly

Killing Them Softly heeft niet de aandacht van het publiek gekregen zoals het moest. Mede omdat Brad Pitt even zijn flair kwijt was na The Counselor en zijn focus op het produceren van films. Maar Killing Them Softly is een aanrader op Netflix België, zeker gezien de cast: James Gandolfini, Richard Jenkins, Ray Liotta,…

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.