Moviepulp’s grote eindejaarswedstrijd!

Vuurwerk 2008Het jaar loopt weer op zijn einde en 2008 was een geweldig filmjaar. Om dit extra in de verf te zetten organiseert Moviepulp een grote eindejaarswedstrijd, met enkele geweldige prijzen!!!!

Alvast veel succes en de allerbeste wensen voor het 2009!

Wat valt er allemaal te winnen?

T-shirts van Mortal Kombat Vs DC Universe, Blu-Rays van The Dark Knight en Saw, maar ook diverse DVD’s van absolute kaskrakers en toppers als Mamma Mia!, Pathology, Blade: House of Chthon, Blade: The Series en National Geographic’s Earth Report. (Met dank aan Warner, Universal en uiteraard DFW)

Wat moet je er voor doen?

Why so serious?

De volgende vraagjes beantwoorden:

 1. Eén van de meest verwachte gametitels van het jaar was Mortal Kombat Vs DC Universe op PS3. Hoe noemt de nieuwe combat-mode, waarmee je in het spel van dichtbij op elkaars smoel kan timmeren?
 2. The Dark Knight krijgt in Amerika binnenkort een nieuwe kans om records te breken. Op welke datum wordt dé kaskraker van het jaar opnieuw in de bioscopen uitgebracht?
 3. Saw V betekende dit jaar het dieptepunt voor de megasuccesvolle horrorfranchise. Toch komt er volgend jaar nog een zesde deel. Wie zal de regie van Saw VI verzorgen?
 4. Mamma Mia!: The Movie werd een kassucces zonder weerga. Dit lag ongetwijfeld aan de catchy tunes en de geweldige cast. Maar van welke actrice hebben wij dit jaar nog een film op DVD besproken?
 5. Pathology werd helaas geen hit en bereikte bij ons zelfs niet eens de bioscopen. Een zonde! Er staat nochtans behoorlijk wat scherm voor én achter de camera’s. Welke actiehit hebben de schrijvers van de film nog op hun actief?
 6. Na de Blade-filmtrilogie, werd er nog een prima televisieserie gemaakt rond het strippersonage. Wie kroop dit keer in de huid van het heldhaftige titelpersonage?
 7. De wereld is naar de knoppen aan het gaan en het klimaat slaat op hol. Dit kwam in diverse documentaires aan bod, maar één van de mooiste docu’s van het jaar was ongetwijfeld Earth. Welke befaamde en beroemde makers zaten achter deze documentaire?
 8. Schiftingsvraag: Hoeveel juiste inzendingen zullen we binnenkrijgen tegen het einde van de wedstrijd?

En de juiste antwoorden mailen naar het welbekende adres: steve_de_roover@hotmail.com. Vergeet eveneens niet de titel van je voorkeur op te geven en je adresgegevens naar waar de prijs dient verstuurd te worden. De wedstrijd loopt tot 7 januari 2009 en de winnaars worden per mail op de hoogte gebracht. Eén prijs per inzending.

Veel succes, de beste wensen voor het nieuwe jaar and keep on reading Moviepulp!

Het volledige Moviepulp-team


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

One thought on “Moviepulp’s grote eindejaarswedstrijd!”


 1. Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

  Bedankt aan iedereen die heeft meegedaan! De winnaars worden op de hoogte gebracht via mail en vinden hun prijs spoedig in de bus.

  Please wait...

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.