Two Lovers review

Two Lovers**

Regie: James Gray (We Own the Night)

Met Joaquin Phoenix, Gwyneth Paltrow, Vinessa Shaw, Isabella Rossellini, Elias Koteas,

Speeltijd: 110′

Ga kijken als je hield van Eyes Wide Shut***** en The Duchess***.

Het verhaal: Leonard tracht zijn gebroken relatie met zijn verloofde te vergeten, terwijl hij in één klap 2 adembenemende dames leert kennen…

Ons verdict: Deze film nodigde mij uit omdat Joaquin Phoenix steeds een mooie prestatie neerlegd als acteur en het de bewuste film is waarin Gwyneth Paltrow haar borst laat zien aan het hele publiek. Was deze ‘borsten’-scène een big deal? Niet bepaald, maar alle liefdesscènes werden best stomend in scène gebracht in Two Lovers. Moet je daar de film voor gaan zien? Ja, eigenlijk wel, want verder valt deze film maar slaapwekkend te noemen. Het verhaal zou volgens vele kwaliteitsmedia het hoogtepunt zijn van de film. Maar als ervaren ‘broken hearted lover’ voelde ik niet echt mee met de pijn en de situatie van Leonard, omdat het ritme van de film zo verdomd traag was.

Kortom, deze film kan je best in intieme kringen thuis op televisie bekijken. Een goede tip voor de regisseur: hopelijk komen er 3 alternatieve eindes op deze film, want deze zijn perfect plausibel. Onderaan de trailer van Two Lovers nog een keer:

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.