F.C. De Kampioenen 2 wedstrijd

FC2 de coverMeer dan 650.000 mensen gingen kijken naar F.C. De Kampioenen 2: Jubilee General, en nu is deze succesvolle sequel uit op DVD en Blu-ray. Om dit extra in de verf te zetten mochten we van de fijne mensen bij EIC een resem dvd’s en Blu-rays wegschenken. Lees snel verder!

Het verhaal: Het verhaal van FC De Kampioenen 2: Jubilee General begint waar dat van DDT ooit eindigde: in de gevangenis, waar hij werd opgesloten voor belastingsfraude. Op dat moment zijn de Kampioenen volop bezig met de voorbereiding van hun 25-jarig jubileum. Het belooft een groot feest te worden, maar daar zou met de terugkeer van DDT wel eens snel verandering in kunnen komen.
Wanneer Xavier en Markske dan ook nog eens beslissen om oud trainer Oscar Crucke, die als monnik in een tempel in Thailand verblijft, in het geheim terug te halen voor het feest gaan de poppen pas echt aan het dansen!

fcdekampioenen2

Wij konden deze grootsere sequel alvast beter smaken. Wil jij deze komedie ontdekken of kans maken op één van de Blu-ray of DVD’s? Geef dan als de vliegende wind antwoord op de onderstaande vraagjes, like onze Facebookpagina en stuur de juiste antwoorden richting: steve_de_roover@hotmail.com, vergezeld van naam en adres. De wedstrijd loopt tot 27 maart 2016. – UPDATE: Deze wedstrijd is ondertussen afgesloten, en de winnaars krijgen hun prijs in de bus. Bedankt voor de écht massale deelname!!

  1. Wie regisseerde de eerste film?
  2. Hoe verdween Oscar uit de serie?
  3. Hoeveel inzendingen met juiste antwoorden zullen we aankrijgen op de Moviepulp-redactie?

Met dank aan EIC.