De bestemmingen uit Game of Thrones

x

Het 6de seizoen van Game of Thrones is nu volop te streamen op Play More van Telenet of HBO Nederland voor onze Noorderburen. Fans van over de hele wereld liggen gekluisterd aan de buis aflevering per aflevering te huiveren of hun favoriete personage niet de ziel laat in dit 6de seizoen. Maar heb je jezelf ooit afgevraagd waar je de prachtige locaties van Game of Thrones kan terugvinden? Dit filmpje door de vergelijkingswebsite voor reizen in Europa GoEuro geeft je een kijkje achter de schermen van de prachtige locaties in Europa uit Games of Thrones zoals o.m. Noord-Ierland, Malta, Kroatië, IJsland en ga zo maar verder. Ben je benieuwd naar de locaties? Lees dan onderaan verder!

Wist je dat Belfast vele beelden van The North in de Westeros vertegenwoordigd zoals Winterfell? Of dat King’s Landing zijn allure vooral te danken heeft aan het prachtige Dubrovnik in Kroatië en de natuur errond? IJsland zorgt dan weer voor de winterse taferelen achter The Wall, terwijl Marokko en Spanje de dorre velden van de avonturen van House of Targaryen illustreert. Tot slot gaan Kroatië en Spanje met nog meer locaties in de series lopen dankzij de prachtige kastelen en architectuur in o.m. Sibenik, Sevilla, Besalu & Tabernas.

Is de reiziger in jou al helemaal wakker en wil je meer weten? Lees dan dit artikel verder die boordevol details over de locaties van Game of Thrones prijs geeft. Enjoy, filmfanaten en reizigers alom!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.