Money Monster review

Money Monster posterMoney Monster ****

Regie: Jodie Foster

Met George Clooney, Julia Roberts, Dominic West, Jack O’Connell, Caitriona Balfe,…

Speeltijd: 98′

Ga kijken als je hield van Wall Street: Money Never Sleeps & Flight.

Het verhaal: TV-presentator Lee Gates en zijn crew worden gegijzeld door een volwassen man die al zijn geld is verloren na een geheimzinnige beurscrash van het bedrijf IBIS Clear Capital.

George Clooney & Jack O'Connell in Money Monster

Ons verdict: Filmjaar 2016 heeft ons al aangenaam verrast en met deze Money Monster blijft deze trend zich voortzetten. Een sterke George Clooney schittert in deze spannende en intense film van de hand van regisseur Jodie Foster rond de financiële sector. Foster haalt duidelijk haar inspiratie bij films waar ze zelf aan deelnam als actrice en de toon van Money Monster laat dan ook terugdenken aan films zoals Flightplan & Elysium. Bovendien vinden we ook wat YouTube-achtig & jeugdige humor terug in deze Money Monster wat best verrast gezien de serieuze cast & crew. Over de acteerpresentatie van één van de duurste Hollywood-actrices aller tijde, Julia Roberts, zijn we wel niet echt te spreken, want sinds Nothing Hill weet deze actrice zich niet meer opnieuw uit te vinden.

Anyway, Money Monster is een aanrader maar beetje aan jou om uit te maken of je deze in de bioscoop of thuis wil bekijken. In beide situaties zal je van Money Monster genieten.

 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter