MoviePulp

Edward Norton als The Hulk?

norton3_200.jpgVandaag raakte bekend dat Edward Norton de rol van Bruce Banner op zich zal nemen in een nieuwe verfilming van de Hulk. Een vreemde beslissing als u het ons vraagt, en om meer dan één reden. De vorige Hulk flopte omdat hij zichzelf te serieus nam en door een gebrek aan actiescènes. Een karakteracteur als Norton in de hoofdrol casten, lijkt ons dan ook vrij bizar. Daarnaast blijft Edward Norton zelf meestal ver weg van dit soort popcornfilms. Wat er ook van zij, we zijn best benieuwd hoe de klasbak uit American History X en Fight Club het er vanaf brengt als de groene lelijkaard. De opnames voor The Incredible Hulk starten deze zomer. Louis Leterrier (Transporter 2) neemt de regie op zich.

Over de blogger:

De blogger heeft nog geen profiel.

3 commentaren

  • Dax on 16 april 2007 at 14:28

    Dit is fout, heel fout!! Ik vond de vorige acteur Eric Bana thans niet slecht gecast, maar ik vind dat de Hulk een gespierde kolos moet zijn (-: Norton voldoet dus niet echt aan de beschrijving. Maar ja, wat doe je eraan? Ik zal maar vreugde moeten nemen met Jennifer Connelly, die hopelijk wel terug komt. Bad guy van dienst in Hulk 2 zou Abomination (Emil Blonsky) zijn, een Joegoslavische spion die wat gelijkt op de Hulk.

  • Dax on 23 april 2007 at 16:23

    In een interview werd verteld dat de Hulk in deze film een andere kleur zou krijgen, nl. grijs. Hopelijk is dit verkeerd, want dit zou dan nog fouter gaan als je het mij vraagt!! Volgens mij is er weldegelijk een fout geweest tijdens dit interview, omdat de bad guy van dienst Abomination normaal grijs wordt vertoond. We’ll see!

  • Collateral Beauty trailer met Will Smith op MoviePulp and other fiction on 7 september 2016 at 16:21

    […] Bros. brengt Will Smith, Edward Norton, Keira Knightley, Kate Winslet, Helen Mirren, Naomie Harris & Michael Pena samen voor deze […]

Deel mee aan de conversatie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.