Push review

Push***

Regie: Paul McGuigan (Lucky Number Slevin****)

Met Chris Evans, Dakota Fanning, Djimon Hounsou, Camilla Belle, Cliff Curtis, …

Speeltijd: 111′

Ga kijken als je hield van Wanted***.

Het verhaal: Een vader met speciale gaven om objecten te bewegen (mover), vertelt zijn zoon Nick voor hij sterft dat hij een meisje die hem een bloem geeft, kost wat kost moet redden. Al snel weet Nick de moordenaars van zijn vader (The Division) te ontvluchten naar Hong Kong waar hij onder de massa niet herkend wordt door sniffers. Maar toch vindt de watcher Cassie hem en vraagt haar te helpen met een bloem in haar handen…

Ons verdict: De opvallende poster van Push aan het einde van de trap als je de UGC cinema te Antwerpen verlaat, wakkerde bij mij wat benieuwdheid op. Samen met een oudere Dakota Fanning en andere nieuwelingen zoals Chris Evans en Camilla Belle overhaalde dit me om Push te kijken. Ik moet toegeven dat ik de opzet van de film best aangenaam vond, maar de rare grauwe verfilming samen met de twijfelachtige aaneenschakeling van de scènes en magere graphics zorgden ervoor dat deze film geen topper werd. Het verhaal gaat tevens ook met hakken en schokken vooruit, waardoor je als kijker niet altijd even geboeid blijft. Toegegeven, de muziek in de film is very catchy, het potentieel van het verhaal is heel hoog en de locaties zijn verrassend, maar in dit genre staat Heroes een pak verder.

Kortom, Push is een ambitieuze science fiction film waar je best thuis van kan genieten. Bekijk onderaan de trailer van Push:

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter