MoviePulp

The International review

The International***

Regie: Tom Tykwer (Perfume: The Story of a Murderer*****)

Met Clive Owen, Naomi Watts, Ulrich Thomsen, Armin Mueller-Stahl,…

Speeltijd: 118′

Ga kijken als je hield van The Interpreter .

Het verhaal: Louise Sallinger is een doorgedreven Interpol agent vastberaden om de donkere misdaden van de IBBC bank aan het licht te brengen Samen met Eleanor Whitman van de NYPD probeert hij de geheimzinnige moord van zijn partner in Berlijn te achterhalen, terwijl de bank keer op keer het duo te snel af weet te zijn.

Ons verdict: The International is een Europese productie die op tenminste opmerkelijk genoemd kan worden. De prachtige locaties (Guggenheim, Berlijn, Istanbul,…) samen met steracteurs Clive Owen en Naomi Watts maken het een waar spectakel om naar te kijken. Desondanks moet je niet afgaan op de knalharde trailer, want deze film heeft niet echt een moordend actieritme. Eerder zie je hier wederom een Europees-Brits tintje verschijnen door het hoge detective-thriller gehalte van de film. Het conspiracy verhaal samen met de zalig realistische actiescène in Guggenheim kan je zonder meer de grootste troef van The International noemen.

Kortom, geef deze film een kansje in de cinemazaal. Onderaan kan je een preview op de première van The International in New York bekijken:Over de blogger:

Founder van MoviePulp.be. Science fiction fan met een honger naar de ideale balans tussen structuur en opbouw in films

3 commentaren

  • Kenneth on 24 maart 2009 at 8:34

    Deze ga ik zeker ook nog uitchecken in de cinema!

  • Jeroen on 24 maart 2009 at 9:19

    De Guggenheim scene is inderdaad prachtig!

  • Naomi Watts in Shut In trailer op MoviePulp and other fiction on 5 september 2016 at 13:55

    […] meer nodig. Sterker nog, ze weet heel wat onbekende producties zoals The Impossible, Diana & The International & While We’re Young naar Belgische bioscopen te sturen met aardige box office resultaten. […]

Deel mee aan de conversatie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.