Dit zijn de Vlaamse stemmen van Minions 2: Hoe Gru Superschurk werd

Dit zijn de Vlaamse stemmen van Minions 2: Hoe Gru Superschurk werd

Lightyear lijkt niet de grote vaart te nemen aan de Box Office België dan verwacht en dat betekent dat er een opening is voor de nieuwe Minion-films om de zomerhit van 2022 te worden! De zomerhit is er al, nu moet de rest volgen en dat krijgt vorm, gezien we eindelijk de Vlaamse stemmen weten van Minions 2: Hoe Gru Superschurk werd  met namen zoals Koen Van Impe, Gene Bervoets & Sandrine Van Handenhoven.

De volledige lijst van Vlaamse stemmen van Minions 2: Hoe Gru Superschurk werd  gaat als volgend:

  • Koen Van Impe als Gru
  • Gene Bervoets
  • Sandrine Van Handenhoven
  • Ingeborg Sergeant
  • Dvtch Norris (aka Fahad Seriki)
  • Günther Lesage
  • Walter Baele als Silas / Fritz

In het hart van de jaren ’70, te midden van een vlaag van gevederd haar en uitlopende spijkerbroeken, groeit Gru op in de buitenwijken. Gru is een fanboy van een bende superschurken die bekend staat als de Vicious 6 en komt uit op een plan om kwaadaardig genoeg te worden om zich bij hen aan te sluiten. Gelukkig krijgt hij back-up van zijn trouwe volgelingen, de Minions. Samen met Kevin, Stuart, Bob en Otto – een nieuwe Minion met een beugel en een wanhopige behoefte voor aandacht – ontwikkelen ze hun vaardigheden en experimenteren ze met hun nieuwe wapens en om hun eerste missie uit te voeren.

Wanneer de leider van de Vicious 6, de legendarische vechter Wild Knuckles, wordt verdrongen uit de groep, waagt Gru zijn kans om het nieuwste lid van de bende te worden. Dit verloopt niet van een leien dakje (op zijn zachtst gezegd), en wordt alleen maar erger als Gru hen te slim af is en plotseling de vijand van al het kwaad wordt. Gru wendt zich tot een onwaarschijnlijke bron voor hulp, Wild Knuckles zelf, en ontdekt dat zelfs slechteriken soms een beetje hulp nodig hebben van hun vrienden.


Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter