Tine Reymer & Koen De Bouw opnieuw gecast voor Bastaard

Tine Reymer & Koen De Bouw opnieuw gecast voor Bastaard

Tine Reymer & Koen De Bouw komen na De Premier & Loft terug voor de nieuwe film Bastaard. Het Belgisch productiehuis Marmalade start, in een coproductie met Entertainment One, met de filmopnames van Bastaard, een psychologische thriller geregisseerd door Mathieu Mortelmans. Naast topacteurs Tine Reymer (Salamander) en Koen De Bouw (Het Vonnis) zijn de hoofdrollen weggelegd voor de jonge acteertalenten Spencer Bogaert en Bjarne Devolder. De distributie van de film ligt in handen van Entertainment One.

Officiële synopsis van Bastaard luidt:

De zeventienjarige Daan Van Noey (Spencer Bogaert) heeft het niet gemakkelijk: zijn oudere broer Robbie (Arne De Tremerie) is twee jaar geleden gestorven in een ongeluk en Daans gezin is nog steeds kapot van verdriet. Terwijl zijn depressieve moeder Nina (Tine Reymer) zich thuis opsluit, vlucht zijn vader Filip (Koen De Bouw) weg in zijn werk. Wanneer Daan en Nina de dakloze Radja (Bjarne Devolder) ontmoeten tijdens een verzengende zomer, ziet Nina een kans om de leegte, die Robbies dood heeft achtergelaten, opnieuw in te vullen. Zonder overleg haalt ze Radja in huis. Al snel verwelken de relaties binnen het gezin en infecteren seks en geweld de burgerlijke geborgenheid. Daan doorspit Radja’s mysterieuze verleden en begint te vermoeden dat zijn bastaardbroer alle kenmerken van een psychopaat in zich heeft. In een poging om zijn moeder te behoeden voor een tragisch lot, neemt Daan een drastische beslissing… Eén die de toekomst van de familie Van Noey voorgoed dreigt te verwoesten.

Verder zullen eveneens Lucas Van den Eynde, Arne De Tremerie, Lukas Bulteel, César De Sutter, Sandrine André, Els Olaerts, Dirk Roofthooft en Marijke Umans in de film te bewonderen zijn. De opnames van ‘Bastaard’ gaan door t.e.m. 29 augustus 2017 en vinden plaats in o.m. Schoten, Grez-Doiceau, Namen, Waver, Lommel, Beveren, Eeklo en Gent.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.