WEDSTRIJD: Win een gratis giftbox van Atomic Blonde

Atomic Blonde banner

De mooie Charlize Theron is terug om reet te schoppen in haar nieuwe rol als een vlijmscherpe huurling in Atomic Blonde door de regisseur van John Wick en het toekomstige Deadpool 2. Aan onze review kan je lezen dat we razend enthousiast zijn over deze film! Vanaf 16 augustus 2017 officieel in Belgische cinemazalen, bekijk de trailers hier. Dankzij onze vrienden bij Sony Pictures Belgium hebben we voor de lancering van de actiefilm Atomic Blonde opnieuw een leuke wedstrijd. Win dankzij MoviePulp.be een giftbox van Atomic Blonde met sleutelhanger, zonnebril en Light Up 1 GB USB-stick. Bekijk onderaan hoe je de giftbox kan winnen.

Atomic Blonde Giftbox

You know the drill! Like de Facebook-pagina van MoviePulp.be en beantwoord onderstaande vragen in het formulier onder deze blogpost:

  • De regisseur van Atomic Blonde was niet de enige regisseur voor John Wick. Wie was de andere regisseur van John Wick (tip)?
  • Welke Duitstalige monsterhit uit 1983 – 1984 krijgt opnieuw een leven op de soundtrack van Atomic Blonde (tip)?
  • Atomic Blonde is niet de enige actiefilm waarin Charlize Theron de hoofdrol claimt. Welke film in 2005 waarin Theron de hoofdrol speelde, was een stevige voorbereiding voor Atomic Blonde (tip)?

Antwoorden worden niet vertoond als commentaren, maar komen bij onze redactie terecht. Bedankt voor jullie deelname en succes!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.