Franchise: John Wick

Nieuw op Netflix België (november 2017)

Nieuw op Netflix België (november 2017)

Hoewel velen onder ons nog niet het gevoel hebben dat de winter eraan komt, is het wel al november. Hoogtijd voor knus op de sofa achter de televisie, laptop of smartphone te zitten en te bingen. MoviePulp’s nieuwe Netflix-update is er, maar we twijfelen of dit nodig is gezien de voorbije maanden de Netflix-bibliotheek aardig is aangedikt met voortreffelijke content waar je wel even tijd voor nodig hebt om te consumeren. Mocht je een zware binger zijn, hierbij onze Netflix-aanraders voor de maand november 2017: Mindhunter, Designated Survivor S2 & Seven Pounds.

Lees verder Nieuw op Netflix België (november 2017)


John Wick review

john wick posterJohn Wick ****

Regie: Chad Stahelski

Met: Keanu Reeves, Michael Nyqvist, Alfie Allen, Willem Dafoe, Ian McShane

Speelduur: 100′

Ga kijken naar dé comeback van Keanu Reeves in het genre dat hem groot maakte als je houdt van een mix onversneden guilty pleasures als Shoot ‘Em Up of Desperado en vintage John Woo als The Killer en Hardboiled.

Lees verder John Wick reviewKeanu Reeves is John Wick: trailer + poster

Keanu Reeves is John WickWeer even geleden dat we The One nogmaals in de bioscoopzalen kunnen bezichtigen, maar sinds 47 Ronin is mister back! Deze keer krijgen we John Wick te zien, een ex-huurling die niet van zijn pensioen mag genieten en overvallen wordt door een stel domme gangsters. Stuntman gaat in de regiestoel zitten en tonen dat hij ook een actiethriller kan maken. Cast wordt aangevuld door niemand minder dan , , en de mooie & . IGN kreeg de scoop om deze eerste trailer te posten, maar geniet van John Wick trailer op MoviePulp.be!

Lees verder Keanu Reeves is John Wick: trailer + poster