Nieuw op Netflix België (oktober 2017)

Nieuw op Netflix België (oktober 2017)

De drukke periodes van het jaar zijn in aantocht: studenten moeten terug naar school, op het werk worden de voorbereidingen getroffen voor het einde van het jaar en ga zo maar voort. Maar niet gevreesd, ondanks het feit dat heel wat Disney-films en -cartoons niet meer beschikbaar zijn in Netflix, is er nog een heel leuke selectie te vinden. Onze Netflix-aanraders voor de maand oktober 2017 zijn Stranger Things S2, Watchmen, Suburra S1 & The Meyerowitz Stories.

Stranger Things S2

Stranger Things S2

De nieuwste hype van Netflix België door de Duff Brothers die o.m. de inspiratie was van de succesvolle horrorfilm IT krijgt een nieuw seizoen vanaf 27 oktober 2017. Het groepje jongeren Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin & Noah Schnapp samen met Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Joe Keery & Charlie Heaton zijn terug van de partij in een jaren ’80 setting. We zijn benieuwd!

WATCHMEN

Watchmen banner

Watchmen is in onze ogen nog steeds één van de sterkste comic book-verfilmingen aller tijde naast Sin City & The Dark Knight-films van Christopher Nolan. Sinds midden september te streamen op Netflix!

SUBURRA S1

Suburra S1 op Netflix België

De nieuwe Italiaanse gangsterserie van Europese bodem door Netflix vindt deze maand ook zijn weg naar de bibliotheek.  Suburra La Serie bouwt voort op de succesvolle Suburra-film uit 2014. Te streamen vanaf midden oktober ongeveer.

THE MEYEROWITZ STORIES

The Meyerowitz Stories op Netflix België

The Meyerowitz Stories kreeg op het filmfestival van Cannes niet zoveel aandacht als Okja, maar met een cast van Ben Stiller, Dustin Hoffman & Adam Sandler heeft deze dramafilm een streepje voor op de concurrentie. Vanaf 13 oktober 2017 zien we op Netflix Dustin Hoffman zijn gekke zelf zijn in een apart verhaal over een kunstenaarfamilie die niet zo goed met elkaar kunnen optrekken.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter