Franchise: Suburra


Wat te streamen vanaf maart 2019?

Wat te streamen vanaf maart 2019?

EINDELIJK! De krokusvakantie is aangebroken en met de huidige weersomstandigheden & -voorspellingen betekent maar één ding: Binge kijken. Internationale & lokale streamingdiensten hebben weer heel wat in petto voor ons zoals O.G., The Boy Who Harnessed the Wind & Suburra S2, maar we mogen in maart ook uitkijken naar The Widow & Hereditary. Laat die Baywatch remake op Netflix dus maar beter voor wat het is. AUB onze aanraders op stream vanaf maart 2019.

Lees verder Wat te streamen vanaf maart 2019?

Suburra La Serie S2 recensie op Netflix België

Suburra La Serie posterSuburra: La Serie *** 1/2

Bedenkers: Daniele Cesarano & Barbara Petronio / Regie: Michele Placido, Andrea Molaioli, Giuseppe Capotondi

Met Alessandro Borghi, Giacomo Ferrara, Eduardo Valdarnini, Francesco Acquaroli, Filippo Nigro, Claudia Gerini, Paola Sotgiu, Carlotta Antonelli, Barbara Chichiarelli, Rosa Diletta Rossi, Cristina Pelliccia, Jacopo Venturiero, Federica Sabatini,…

Speeltijd: 8 afleveringen / 1 uur per aflevering

Ga kijken als je hield van Narcos, Gomorra & Bloodline.

Lees verder Suburra La Serie S2 recensie op Netflix België


Suburra S2 trailer op Netflix België

Suburra was samen met Gomorra één van de strafste maffiaseries aller tijde en het mag dan ook niet verrassen dat er een 2de seizoen komt van deze populaire Europese serie op Netflix. De strijd om Rome gaat verder met Alessandro Borghi, Giacomo Ferrara, Eduardo Valdarnini, Francesco Acquaroli, Filippo Nigro die hun rol hernemen. Wordt verwacht vanaf 22 februari 2019, geniet van de Suburra S2 trailer op Netflix België!

Suburra La Serie recensie op Netflix België

Suburra La Serie posterSuburra: La Serie ****

Bedenkers: Daniele Cesarano & Barbara Petronio / Regie: Michele Placido, Andrea Molaioli, Giuseppe Capotondi

Met Alessandro Borghi, Giacomo Ferrara, Eduardo ValdarniniFrancesco Acquaroli, Filippo Nigro, Claudia GeriniFederico TocciAdamo Dionisi, Elisabetta De Palo, Gerasimos Skiadaressis, Lorena Cesarini,…

Speeltijd: 10 afleveringen / 1 uur per aflevering

Ga kijken als je hield van Narcos, Gomorra & Bloodline.

Lees verder Suburra La Serie recensie op Netflix België


Nieuw op Netflix België (oktober 2017)

Nieuw op Netflix België (oktober 2017)

De drukke periodes van het jaar zijn in aantocht: studenten moeten terug naar school, op het werk worden de voorbereidingen getroffen voor het einde van het jaar en ga zo maar voort. Maar niet gevreesd, ondanks het feit dat heel wat Disney-films en -cartoons niet meer beschikbaar zijn in Netflix, is er nog een heel leuke selectie te vinden. Onze Netflix-aanraders voor de maand oktober 2017 zijn Stranger Things S2, Watchmen, Suburra S1 & The Meyerowitz Stories.

Lees verder Nieuw op Netflix België (oktober 2017)

Suburra: La Serie trailer op Netflix België

Suburra: La Serie trailer op Netflix België

De Italiaanse gangsterfilm Suburra had Italië in zijn greep in 2015. Met een box office resultaat van bijna 5 miljoen dollar aan de Italiaanse box office heeft Suburra met o.m. Pierfrancesco Favino & Claudio Amendola ook gedraaid in andere Europese landen zoals Frankrijk en België, maar de cult rond de film werd groter dan zijn box office resultaat. Zo groot dat Netflix zijn Europees budget investeerde bij de makers om een prequel-serie te maken op Suburra. Suburra: La Serie gaat over 3 jongemannen die in de onderwereld in de buurt van Rome elks hun territorium zoeken. Met castleden zoals Francesco Acquaroli, Emmanuele Aita, Michele Placido, Filippo Nigro & Alessandro Borghi. Suburra: La Serie trailer op Netflix België, onderaan te bekijken en op 6 oktober 2017 te streamen op Netflix België.

Lees verder Suburra: La Serie trailer op Netflix België