Wat te streamen vanaf maart 2019?

Wat te streamen vanaf maart 2019?

EINDELIJK! De krokusvakantie is aangebroken en met de huidige weersomstandigheden & -voorspellingen betekent maar één ding: Binge kijken. Internationale & lokale streamingdiensten hebben weer heel wat in petto voor ons zoals O.G., The Boy Who Harnessed the Wind & Suburra S2, maar we mogen in maart ook uitkijken naar The Widow & Hereditary. Laat die Baywatch remake op Netflix dus maar beter voor wat het is. AUB onze aanraders op stream vanaf maart 2019.

HEREDITARY (Telenet Play More)

Hereditary op Telenet Play More

Mocht je jezelf afvragen waarom horrorliefhebbers zoveel lawaai maken rond Midsommar, dan heb je duidelijk nog niet gekeken naar Hereditary. De bevreemdende horrofilm door Ari Aster werd in 2018 een van onze top 5 beste horrorfilms aller tijde. In principe hoort deze in de filmcollectie, maar vanaf 2 maart 2019 kan je hem ook vlot streamen op Telenet Play More.

O.G. (Telenet Play More)

De James Bond-franchise is hem misschien allang vergeten, maar wij lang nog niet. Jeffrey Wright overtuigde nogmaals met Westworld en het mag dan ook niet verbazen dat de man een hoofdrol krijgt aangeboden in HBO’s O.G. Wij zagen de film in primeur dankzij onze vrienden bij Telenet, die sinds 27 februari 2019 O.G. exclusief aanbiedt op Play More. Aanrader !

 

SUBURRA S2 (Netflix)

Suburra S2 op Netflix België

Klopt, er valt ook nog wat te zien op Netflix, nl. de Italiaanse topserie Suburra. Vergeet alle commerciële maffiafilms & -series die je kent, want samen met Gomorra is deze Netflix-serie een van de meest realistische series rond georganiseerde misdaad die onze redactie zag. Seizoen 2 van Suburra is sinds vorige week te streamen. Geef het zeker een kans.

 

THE WIDOW S1 (Amazon Prime Video)

The Widow S1 op Amazon Prime Video

Wat? Amazon brengt ook nog eens wat uit ?  Yessur! Een nieuwe thrillerserie met de mooie Kate Beckinsale in de hoofdrol die de titel The Widow draagt. Traag maar stabiel?  Laat ons hopen dat hetzelfde niveau van Homecoming S1 wordr geevenaard. Sinds 1 maart te streamen op Amazon Prime Video!

 

THE BOY WHO HARNESSED THE WIND (Netflix)

The Boy who Harnessed the Wind op Netflix België

5 jaar geleden had Chiwetel Ejiofor bijna als 2de zwarte acteur een Oscar te pakken met 12 Years a Slave, maar sindsdien is er veel gebeurd in zijn carrière om deze wrange naslaak weg te spoelen. Een nieuw hoogtepunt in zijn carrière is zijn regiedebuut The Boy Who Harnessed the Wind die sinds 1 maart 2019 te streamen is op Netflix België. Streamen die handel !

 

Niet overtuigd van onze selectie? Het volledige aanbod is zoals steeds terug te vinden op de pagina ‘Het streamingaanbod in België‘ op MoviePulp.be.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.