Nieuw op Netflix België (november 2017)

Nieuw op Netflix België (november 2017)

Hoewel velen onder ons nog niet het gevoel hebben dat de winter eraan komt, is het wel al november. Hoogtijd voor knus op de sofa achter de televisie, laptop of smartphone te zitten en te bingen. MoviePulp’s nieuwe Netflix-update is er, maar we twijfelen of dit nodig is gezien de voorbije maanden de Netflix-bibliotheek aardig is aangedikt met voortreffelijke content waar je wel even tijd voor nodig hebt om te consumeren. Mocht je een zware binger zijn, hierbij onze Netflix-aanraders voor de maand november 2017: Mindhunter, Designated Survivor S2 & Seven Pounds.

MINDHUNTER S1

Mindhunter op Netflix België

Wij hebben al enkele afleveringen van deze nieuwe David Fincher-serie achter de kiezen en we zijn best wel overtuigd. Mindhunter mag dan nog niet de allure hebben van een House of Cards (samen met hoofdacteur Jonathan Groff), het is een typische Fincher-productie met stevig acteerwerk in een aardig moody sfeertje. Aanrader en overwacht onze Mindhunter recensie binnenkort.

DESIGNATED SURVIVOR S2

Designated Survivor S2 op Netflix België

Onder het motto van guilty pleasure en het feit dat er niet altijd stevig gekeken moet worden naar Netflix, selecteerden we het 2de seizoen van Designated Survivor. OK, de kwaliteit is misschien vergelijkbaar met een typisch doordeweekse televisieserie door ABC Studios, maar het acteerwerk van Kiefer Sutherland is aardig en het hapklare tempo kan er ook wel door.

SEVEN POUNDS

Seven Pounds op Netflix België

Het is blijkbaar Will Smith-week bij Netflix, gezien onlangs een heleboel Will Smith-films in de Netflix-bibliotheek zijn verschenen. Weliswaar kozen wij voor een verrassende Will Smith-film die niet zo commercieel gekend is, maar wel een ijzersterk scenario heeft: Seven Pounds.

JOHN WICK

xxx

De allereerste John Wick was een schot in de roos door regisseurs Chad Stahelski & David Leitch, en legde een fundering voor een hele nieuwe stijl van wraakfilms als je kijkt naar een Atomic Blonde. De donkere visuele stijl van John Wick in combinatie met het sterke werk van Keanu Reeves maken deze John Wick uniek en een pak beter dan zijn nakomeling.

Streamen die handel, voor ze offline gaan, y’all.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter