Krijgen we The Knights of Ren prominent in beeld in Star Wars IX?

Krijgen we The Knights of Ren prominent in beeld in Star Wars IX?

Wie Star Wars VIII: The Last Jedi heeft gezien, weet dat er heel wat veranderingen op komst zijn. In de loop van zowel The Force Awakens & The Last Jedi hebben we al gefocust op een theorie rond de ouders van Rey, maar hoe moet het nu verder met de nieuwe generatie castleden? Welke prominente figuren kunnen we verwachten in de nieuwe Star Wars IX? Opgelet, wie de vorige Star Wars-films nog niet heeft gezien, stopt maar beter met het lezen van dit artikel!

Een ding is zeker: Rian Johnson heeft de wereld van Star Wars serieus door elkaar geschud. Aan zowel The First Order als The Resistance zijn er tijdens de Galactic Civil War veel slachtoffers gevallen: Han Solo, Luke Skywalker, Supreme Leader Snoke, Elite Praetorian Guard, Captain Phasma. En Leia staat ongetwijfeld op de planken. Aan The Dark Side blijft er enkel Kylo Ren & General Hux over en heel wat fans zijn daarom misschien ontgoocheld, maar wees niet gevreesd. Bij MoviePulp.be hebben we er groot vertrouwen in dat The Knights of Ren een prominente plek zullen innemen in het nieuwe Star Wars IX.

Wie zijn The Knights of Ren? Volgens bronnen op het internet zijn het de volgers van Kylo Ren vertolkt door Adam Driver die we kort zagen in The Force Awakens in een visie van Rey (en misschien ook enkele leden toen zij Lor San Tekka vermoordde). In de boeken & comics zijn ze verantwoordelijk voor de dood van de leerlingen van Luke Skywalker. In het Star Wars filmuniversum zijn we ervan overtuigd dat de resterende leerlingen van Luke Skywalker zich bij Kylo Ren hebben gesloten, toen Ben Solo Luke bedolfde onder het puin en Kylo Ren werd. In Rey’s visie waren er 7 leden inclusief Kylo Ren, terwijl de padawans van Luke Skywalker 11 telden met Ben Solo. Tot hiertoe is het nog onduidelijk hoeveel leden er effectief overgebleven zijn na Kylo Ren’s woede uitbarsting. Er is ook nog veel speculatie over afstammelingen van The Knights of Ren (The Inquistor, The Acolytes,…).

Wat denken jullie? Krijgen The Knights of Ren een prominente plek in JJ Abrams Star Wars IX die momenteel de werktitel Black Diamond heeft? Wat zijn jullie theorieën?
e


Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter