The Proposal review

The Proposal ***

Regie: Anne Fletcher (Step Up)

Met Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Malin Akerman, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson, Betty White, …

Speeltijd:107′

Ga kijken als je hield van Guess Who.

Het verhaal: Margaret Tate is gekend als vastberaden en keiharde editor op haar werk. Andrew Paxton is daarentegen gekend als hondje van Tate en ‘alarmeur’ van dienst aan de rest van zijn collega’s. De Canadese Tate wordt door de overheid en haar uitgeverij aangeklaagd vanwege het feit dat haar visum niet in orde was voor een boekenbeurs in Europa en beslist daarom plots om te trouwen met haar assistent Paxon die het hoort donderen in Keulen…

Ons verdict: The Proposal kende heel wat korte maar herkenbare online publiciteit op filmwebsites zoals IMDB en FirstShowing. Samen met The Hangover was het één van de weinige komedies die dit jaar gelanceerd werd, dus moeten we dit een kans geven. The Proposal is niet bepaald opmerkelijk te noemen, maar is wel vrij entertainend. Filmkoppel Sandra (rawl!) Bullock en Ryan (rawl?) Reynolds bouwen een opmerkelijke band op in de film, maar van tophumor kan je niet spreken. Het script is eerder gericht op de absurde romantiek tussen beide personages dan de stomme lachwekkende stoten. De cast is eigenlijk zowat de belangrijkste factor in deze film: opmerkelijk zijn de mooie Malin Akerman & Mary Steenburgen en de bekende Amerikaanse tv-actrice Betty White.

Kortom, dit is een komisch/romantisch filmpje om samen met je partner van te genieten in huiselijke sferen. Onderaan kan je de trailer bekijken van deze film:

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.