Dit zijn de Vlaamse stemmen van Geheim Agent Roekoeloos

Dit zijn de Vlaamse stemmen van Geheim Agent Roekoeloos

De laatste animatiefilm van het jaar, Geheim Agent Roekoeloos of Spies in Disguise door 20th Century Fox & Disney, landt volgende week in Belgische zalen met niemand minder dan Jan Van Looveren, Kat Kerkhofs & Thomas Van Achteren als Vlaamse stemmencast voor de nieuwe animatiefilm.

Jan Van Looveren (Hoe Tem je een Draak 3, Frits & Freddy) vertolkt de Geheime Agent Lance Sterling, terwijl Thomas Van Achteren (Ice Age 5: Collison Course) de stem van de wetenschapper Walter op zich neemt. Kat Kerkhofs, vrouw van Rode Duivel Dries Mertens, maakt haar debuut als de stem van de moeder van Lance. Nico Sturm (Ferdinand) vertolkt ook de stem van slechterik Kimura samen met Sean Dhondt (Vaiana, Huisdiergeheimen 2) als Oor, Sien Wynants als Oog, Isabelle Van Heck als Joyless & Dimitri Verhoeven als Robohand. Andere stemmen zijn weggelegdd voor Bert Poucke, Finn Van Meel, Jasmine Jaspers, Kobe Van Herwegen, Maja Van Honsté, Reuben De Boel & Thomas Cordie.

Superspion Lance Sterling en wetenschapper Walter Beckett zijn precies tegenovergesteld van elkaar. Lance is charmant, beminnelijk en vol zelfvertrouwen. Walter is dit niet. Maar wat Walter mist in sociale vaardigheden maakt hij goed met zijn kennis en uitvindingen. Zijn geweldige gadgets worden ingezet voor de epische missies van Lance. Wanneer een merkwaardige gebeurtenis een onverwachte wending neemt, moeten Walter en Lance plotseling op een geheel nieuwe manier op elkaar leren vertrouwen. Als dit vreemde duo niet kan leren om als een team samen te werken, is de hele wereld in gevaar.

Geheim Agent Roekoeloos is vanaf 25 december 2019 te zien in de bioscopen.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.