The Spirit Blu-Ray review

the_spirit_poster1The Spirit*

Regie: Frank Miller (Sin City*****)

Met: Gabriel Macht, Eva Mendes, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson, Jamie King

Speelduur: 100′

Mijd deze pretentieuze drol als de pest.

Het verhaal: De mysterieuze misdaadbestrijder, The Spirit, en meestercrimimeel, The Octopus, strijden aller jarenlang in de donkere straten van Central City, USA. Wanneer de sexy Sand Seref opnieuw opduikt, bereikt de bloederige vete haar climax … .

eva-mendes_the_spirit

Ons verdict: Sam Jackson in übervillain-modus, Eva Mendes en Scarlett Johansson in strakke pakjes die niets aan de verbeelding over laten, een regie van Frank ‘300’ Miller, de cinematografische stijl van Sin City: Op papier leek The Spirit één van de meest opwindende films van 2009. Jammer maar helaas, het werd een stinker van jewelste en met recht en reden één van de grootste flops van het jaar. Jazeker, sommige scènes en de sexy protagonistes zien er oogverblindend uit in HD. Maar wat baat dit als je er de meest lullige en pompeuze dialogen sinds mensenheugnis moet bijnemen en een warrig script dat het papier niet waard is waar het ooit werd op afgedrukt. Het helpt ook niet dat hoofdrolspeler Gabriel Macht over minder charisma en talent beschikt dan een bescheten WC-bril. Zelfs een compleet over-the-top gaande Jackson kan meubelen niet redden. En wat met de actiescènes vraag je je misschien af? Toch vaak de bestaansreden van superheldenfilms? Simpel: die zijn er niet! Het handvol gevechten tussen The Spirit en The Octopus oogt houteriger dan de poppenkast uit de lagere school. Verspil hier je zuurverdiende euro’s niet aan. The Spirit is te mijden als de builenpest!

Bekijk de naakte, voloptueuze kont van Eva Mendes hieronder voor de enige memorabele scène uit deze filmische drek, en kijk dan nog een keertje naar Sin City om te zien hoe het moet:

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.