Dit zijn de Vlaamse stemmen van Guust Flater

Dries De Vis is de Vlaamse stem van Guust Flater

De acteurs en actrices voor de nieuwe Guust Flater zijn al een tijdje gekend, maar nu zijn ook de Vlaamse stemmen gekend. Wie vertolkt de Vlaamse stem van o.m. Théo Fernandez (Les Tuche) als Guust Flater, Arnaud Ducret als Agent Vondelaar, Jérôme Commandeur (Bienvenue chez les Ch’tis) als Meneer Demesmaeker, Alison Wheeler (Loue-Moi !) als Juffrouw Jannie, Christophe Canard (Radin!) als Meneer Van Gestel, Maka Sidibe (Safari) als Jef & uiteindelijk Pierre François Martin-Laval (Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre) als Pruimpit?

Dries De Vis vertolkt de Vlaamse stem van Guust Flater

De hoofdstem van Guust Flater zal ingesproken worden door Ketnetter Dries De Vis die we kennen van producties zoals GoGoGo & Voor De Leeuwen. Andere Vlaamse stemmen zijn Bob Selderslaghs (Flip de Sprinkhaan uit Maja de Bij) als Pruimpit & Frances Lefebure (Vermist, Spitsbroers) als Juffrouw Jannie. Frances & Dries werkte in het verleden reeds samen voor het Ketnet-programma GoGoGo.

Nou moe! Guust komt stage lopen bij aupeticoin. Met zijn maffe uitvindingen zet hij het dagelijkse leven van zijn collega’s op stelten. Onze geniale knutselaar beleeft knotsgekke avonturen met een kat, een meeuw, een koe en de Flaterfoon. En hoewel Guust het goed bedoelt, werkt hij zijn baas Pruimpit flink op de zenuwen. Slaagt onze Koning van de Flaters erin om zijn collega’s van hun werk te houden én te voorkomen dat die vreselijke Meneer De Mesmaeker aupeticoin koopt?

Guust Flater loopt vanaf 4 april 2018 in Belgische bioscopen. Hoewel het een Franse film is, zal hij vertaald in Vlaamse bioscopen zoals Kinepolis terecht komen.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.