Charlotte Leysen als Vlaamse stem tijdens Disneynature’s Blue

Charlotte Leysen als Vlaamse stem tijdens Disneynature's Blue

Met Blue brengt Disneynature binnenkort een adembenemend onderwaterverhaal naar de Belgische bioscopen. De jonge dolfijn Blue neemt jong en oud mee op een avontuur door de prachtige onderwaterwereld en niemand minder dan Charlotte Leysen zal de Vlaamse stem zijn die je begeleidt doorheen het avontuur.

Charlotte Leysen als Vlaamse stem tijdens Disneynature's Blue

Wie is Charlotte Leysen? Charlotte Leysen is gekend als Ketnetwrapster sinds ze in 2011 ID-Kits Wie wordt wrapper? won en is bijgevolg een grote kinderidool. De perfecte stem om dit avontuur van Blue te becommentariëren! Charlotte Leysen was recentelijk nog te zien in Kadanza The Musical en speelde Wiske in familiemusical Suske en Wiske: De Circusbaron. Leysen is niet onbekend met het inspreken van stemmen: in de Vlaamse versie van Disney’s Tinkerbell animatiefilms kroop ze in de huid van de avontuurlijke Tinkerbell.

Charlotte vertelt aan Disneynature: “Ik voelde me als een vis in het water tijdens de opnames van Disneynature’s Blue & kijk ernaar uit om samen met de kinderen op avontuur te gaan en een duik te nemen in de onbekende, ongelofelijk mooie onderwaterwereld.”

Blue draait vanaf 2 mei 2018 in Belgische bioscopen.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.