MoviePulp

Drag me to Hell review

Drag me to Hell *

Regie: Sam Raimi (Spider-Man)

Met Alison Lohman, Justin Long, David Paymer, Chelcie Ross, Lorna Raver, …

Speeltijd: 99′

Ga kijken als je hield van The Haunting.

Het verhaal: Bankbediende Christine Brown wordt op een dag vervloekt door een zigeunervrouw, omdat ze door de bank uit haar huis wordt gezet. Christine wordt door de Lamia achtervolgd, een geest die haar slachtoffers naar de hel trekt na 3 dagen en deze voor eeuwig & altijd martelt. Hoe kan de blondine hieraan ontsnappen?

Ons verdict: Horror is zowat het favoriete genre van heel wat vrienden van me, maar zelf boeit het me weinig tenzij het een horrorklassieker van formaat is. Drag me to Hell kan je zonder meer één van de mislukkingen in dit genre noemen. De film van de talentvolle regisseur Sam Raimi mislukt op verschillende vlakken: slechte CGI, misplaatste humor, foute vintage filmelementen, melige cast, saaie dialogen, … Het verhaal kan er nog door en Drag me to Hell heeft wel een aantal goede schrikmomenten, maar de rest van de film suckt zo hard dat je deze al snel vergeet.

Kortom, this movie is a waste of time, vergeet hem gewoon. Onderaan kan je de trailer bekijken als je niet naar mijn advies wil luisteren:Over de blogger:

Founder van MoviePulp.be. Science fiction fan met een honger naar de ideale balans tussen structuur en opbouw in films

3 commentaren

 • Paul on 13 augustus 2009 at 13:49

  Beste Dax
  Beetje jammer dat JIJ een review schrijft over deze film. Dit hoort een kenner namelijk te doen, iemand die minstens de Evil Dead triologie heeft gezien.
  Succes!

 • Dax on 14 augustus 2009 at 10:38

  Paul, bedankt voor de kritisch noot. MoviePulp.be is een ludieke filmblog die zoveel mogelijk meningen tracht te verzamelen. Er zitten dan ook reviews van niet-kenners onder, zoals deze van mij.

  Voor een kenner in dit genre verwijs ik je graag naar Steve. Steve, wanneer ga jij een kenner review schrijven van Drag me to Hell? :-)

 • Steve on 20 augustus 2009 at 20:28

  Deze komt er zo spoedig mogelijk aan Dax ;)

Deel mee aan de conversatie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.