Westworld S3 is vanaf 2 december 2020 beschikbaar op DVD & Blu-Ray

Opnieuw goed nieuws, MoviePulpers, want Warner Home Video heeft bekendgemaakt dat het 3de seizoen van de meeslepende HBO-serie Westworld vanaf 2 december 2020 beschikbaar is op DVD, Blu-ray™ en 4K UHD. Het nieuwe seizoen van de science-fictionreeks plaatst de simulatie in onze “echte” wereld en volgt de groep niet van echte mensen te onderscheiden robots wanneer zij onder leiding van Dolores in de straten van het toekomstige Los Angeles vergelding zoeken.

 

Hoe vergaat het de mensheid wanneer de zelfbewuste robots uit een futuristisch western-pretpark ontsnappen? Het derde seizoen van Westworld volgt de groep wanneer zij onder leiding van Dolores in de straten van het toekomstige Los Angeles vergelding zoeken. De niet van echte mensen te onderscheiden robots lopen nu vrij rond, maar zijn ze ook echt “vrij”? Gaandeweg bouwt Dolores een band op met Caleb en beseft ze dat ook echte mensen niet altijd een vrije wil hebben. Het nieuwe seizoen van de meeslepende science-fictionreeks van HBO voegt tal van nieuwe mysteries toe en plaatst de simulatie in onze “echte” wereld.

SYNOPSIS
In seizoen 3 komen de nieuwe goden eraan… en ze zijn razend. De levensechte androïden (hosts) mochten het themapark Westworld nooit verlaten. Nu het spel zijn einde nadert, maken de ontketende robots hun opwachting in onze wereld. De adembenemende serie is bedacht door Jonathan Nolan en Lisa Joy. Grote namen, waaronder Tessa Thompson, Ed Harris, Vincent Cassel en Rodrigo Santoro, spelen erin mee. Deze donkere odyssee is geproduceerd door J.J. Abrams’ Kilter Films en Bad Robot Productions en stelt vragen over de realiteit, over onze (on)menselijkheid en de vrije wil.

Het 3de seizoen van Westworld is vanaf 2 december 2020 beschikbaar op DVD, Blu-ray™ & 4K UHD via bol.com & Mediamarkt.

Westworld HBO Steelbook 4K cover


Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter