WEDSTRIJD: Win Blu-Rays van Den of Thieves & I, Tonya

WEDSTRIJD: Win Blu-Rays van Den of Thieves & I, Tonya

Zoals jullie konden lezen, waren wij enkele maanden terug grote fan van 2 releases door The Searchers. Den of Thieves & I, Tonya gaan inmiddels het licht zien op DVD & Blu-Ray deze week en dat betekent dat MoviePulp.be een wedstrijd kan organiseren om een Blu-Ray te winnen van deze films. Waag je kans door onderaan deel te nemen aan onze wedstrijd. Wedstrijd loopt voor een week van 25 juni 2018 tot 1 juli 2018. Veel succes!

WEDSTRIJD:

Hoe maak je kans op Blu-Rays van I Tonya & Den of Thieves? Like de Facebook-pagina van MoviePulp.be en beantwoord onderstaande vragen in het formulier onder deze blogpost:

  • Regisseur Christian Gudegast was in het leven een bekende schrijver voor een aantal films. Voor welke Fast & Furious-ster schreef hij een wraakverhaal (tip)?
  • Allison Janney sleepte een Oscar in de wacht en ondanks haar relatief onbekende status ontleende zij haar stem aan een personage uit Finding Nero & Finding Dory. Welk personages (tip)? Graag zowel de Vlaamse als Engelse naam van het personage.
  • Welke film verkies je van de 2?

Antwoorden worden niet vertoond als commentaren, maar komen bij onze redactie terecht. Bedankt voor jullie deelname en succes!

Deelname aan deze wedstrijd impliceert dat je het wedstrijdreglement van MoviePulp.be aanvaardt en de regels omtrent dataverwerking volgens GDPR. Meer info vind je hier: https://www.moviepulp.be/wedstrijdreglement.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.