Wat te streamen in België vanaf augustus 2018?

wat te streamen in België vanaf augustus 2018

Hoewel de zomermaanden hyperdruk zijn voor de streamingdiensten valt, het aanbod in augustus wat stil. Ondertekende heeft zijn zinnen gezet op het aanbod van VTM.be & de VTM-app, maar daar is lang niet alles goed. We lijsten jullie daaarom de effectieve aanraders voor de maand augustus op: Cordon, Jack Ryan, Sausage Party, How to Get Away with Murder S4 & Preacher S3.

Cordon (VTM.be)

wat te streamen in België vanaf augustus 2018

Het is duidelijk dat de commerciële omroep van België jaloers is op de succesvolle lancering van VRT Nu en daarom probeert Medialaan zijn schade in te halen met zijn eigen content aan te bieden op een platform. Het kiest niet voor het streamingplatform Stievie, gezien dat gedeeld wordt met concurrenten, maar zijn eigen app. Goed nieuws, want zowel seizoen 2 als seizoen 1 van Cordon kan je inmiddels terug bekijken op de VTM-app & VTM.be. Pik deze dus mee mocht je de series op de televisie hebben gemist.

Jack Ryan (Amazon Prime Video)

Jack Ryan op Amazon Prime Video

John Krasinski heeft een mooie naam voor zichzelf gemaakt met A Quiet Place, maar het zou geen onbekende mogen zijn met bijdrages in The Office & 13 Hours. Nu heeft hij de hoofdrol vast in de nieuwe serie Jack Ryan op Amazon Prime Video die vanaf 31 augustus te zien zal zijn op de internationale streamingdienst. Zet je paraat!

Sausage Party (Netflix)

Sausage Party op Netflix België

Sausage Party is unaniem de sterkste animatiefilm op de redactie van MoviePulp.be. Hoewel onderstaande nog steeds een zwak heeft voor Ratatouille, kunnen we niet zeggen dat Sausage Party door Seth Rogen een schot in de roos was. Netflix zoekt zoals steeds de controverse op, dus het mag niet verbazen dat deze dubbelzinnige animatiefilm zijn weg vindt naar de populaire streamingdienst. Vanaf 15 augustus 2018 op Netflix België, pik het mee!

Preacher S3 (Amazon Prime Video)

Preacher S3 op Amazon Prime Video

Amazon is bezig aan een sterke opmars in België als je denkt aan opkomende titels zoals The Lord of the Rings– & Romanoffs-serie, maar met ook het 3de seizoen van Preacher dat quasi gelijktijdig loopt met deze van de Verenigde Staten is het goed bezig. Yes! De eerste afleveringen hebben wij al achter de kiezen, dus verwacht onze recensie zeer binnenkort van deze toch wel noemenswaardige serie. Vanaf nu te streamen en wekelijks een nieuwe aflevering!

How to Get Away with Murder S4 (Netflix)

How to Get Away with Murder S4 op Netflix België

Series van broadcasters zitten in de problemen met de nominaties van de Emmy’s die stil aan beginnen slinken onder het niveau van internationale streamingdiensten. Maar How to Get Away with Murder is een topserie door ABC en oh yeah, ook het nieuwe seizoen van How to Get Away with Murder zal het licht zien in België. Over de brug met Scandal zijn wel voorlopig nog in twijfel, maar hopelijk zien we het resultaat vanaf 16 augustus 2018, y’all!

Niet overtuigd van onze selectie? Het volledige aanbod is zoals steeds terug te vinden op de pagina ‘Het streamingaanbod in België‘ op MoviePulp.be.

 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter