Franchise: Cordon

Wat te streamen in België vanaf augustus 2018?

wat te streamen in België vanaf augustus 2018

Hoewel de zomermaanden hyperdruk zijn voor de streamingdiensten valt, het aanbod in augustus wat stil. Ondertekende heeft zijn zinnen gezet op het aanbod van VTM.be & de VTM-app, maar daar is lang niet alles goed. We lijsten jullie daaarom de effectieve aanraders voor de maand augustus op: Cordon, Jack Ryan, Sausage Party, How to Get Away with Murder S4 & Preacher S3.

Lees verder Wat te streamen in België vanaf augustus 2018?

Cordon recensie op VTM.be

Cordon recensie op VTM.be

Cordon ****

Regie: Tim Mielants (Peaky Blinders S3, Legion S1, De Patrick)

Met Liesa Van der Aa, Tom Dewispelaere, Wouter Hendrickx, Sven De Ridder, Veerle Baetens, Johan van Assche, Inge PaulussenMathijs Scheepers, Stef Aerts, Zoë Thielemans, Michael Pas, Geert Van Rampelberg, Steve Geerts, Mieke De Groote,…

Speeltijd: 10 afleveringen / 50 minuten per aflevering

Ga kijken als je hield van de betere Vlaamse serie zoals De Dag.

Lees verder Cordon recensie op VTM.be


Trailer voor nieuwe VTM reeks Cordon met Veerle Baetens en Geert Van Rampelberg

Veerle Baetens in de VTM reeks Cordon

Sinds Clan kan zelfs Humo, Knack en De Standaard er niet tussenuit. Ook aan de Medialaan worden verduiveld knappe fictiereeksen gemaakt. Het kijkcijferkanon voor aanstormende lente moet deze Cordon worden. In deze -naar Vlaamse normen- groots opgezette dramareeks wordt een wijk in het centrum van Antwerpen volledig afgesloten voor de buitenwereld omdat er een dodelijk en besmettelijk virus de ronde doet. Het oogt allemaal vrij indrukwekkend, en ze wisten naast de ondertussen ‘wereldberoemde’ Veerle Baetens ook ander ‘goed volk’ als Geert Van Rampelberg, Tom Dewispelaere, Liesa Van der Aa en Wouter Hendrickx te strikken. Cordon is vanaf maandag 10 maart te zien op VTM, allicht net na dat andere kijkcijferkanon Wauters vs. Waes.

Lees verder Trailer voor nieuwe VTM reeks Cordon met Veerle Baetens en Geert Van Rampelberg