The Little Things komt vanaf 21 april 2021 op VOD, DVD & Blu-Ray in België

The Little Things komt vanaf 21 april 2021 op VOD DVD & Blu-Ray

Bij sommige films is één blik op de cast voldoende om te weten dat je vuurwerk mag verwachten. The Little Things – met Oscar-winnaars als Denzel Washington, Rami Malek & Jared Leto in de hoofdrollen en John Lee Hancock als regisseur – past zeker in dat rijtje! De nieuwe film van Warner Bros. gaat net zoals Zack Snyder’s Justice League & Wonder Woman 1984 niet naar Belgische bioscopen en ook niet naar HBO Max België, maar zal meteen te zien zijn voor de Belgische Home Entertainment-markt vanaf 21 april 2021 op VOD & 5 mei 2021 op Blu-Ray & DVD.

THE LITTLE THINGS – Official Trailer – Warner Bros. UK & Ireland

De film vertelt het verhaal van voormalig-rechercheur en hulpsheriff Joe “Deke” Deacon (Washington) die naar Los Angeles wordt gestuurd voor een routineklus. Aldaar wordt hij door de jonge rechercheur Jim Baxter (Malek) betrokken bij de speurtocht naar een seriemoordenaar die verband lijkt te hebben met een door Deacon onopgeloste zaak.

The Little Things Blu-Ray cover

De bloedstollende thriller The Little Things is binnenkort beschikbaar:

SYNOPSIS

Kern County Sheriff Deke (Denzel Washington) moet samenwerken met rechercheur Baxter (Rami Malek) om een seriemoordenaar op te sporen. Deke is even intuïtief als rebels tegen autoriteit, het tegenovergestelde van Baxter. Terwijl ze een verdachte (Jared Leto) opsporen, ziet de hulpsherif een vreselijk geheim uit zijn verleden weer naar boven komen.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.