Mortal Kombat is vanaf 19 mei 2021 beschikbaar op VOD in België

Mortal Kombat is vanaf 19 mei 2021 beschikbaar VOD

MoviePulpers, eindelijk weten we nu al even waar Warner Bros. tijdelijk naartoe gaat in België nu HBO Max niet beschikbaar is in België en Telenet het aanbod van HBO Max overneemt. Dat is goed nieuws voor de gamers deze maand, want het nieuwe Mortal Kombat komt naar België vanaf mei & juni 2021. Mortal Kombat volgt MMA-vechter Cole Young wanneer hij achtervolgd wordt door Outworld’s beste strijder Sub-Zero. Tijdens zijn zoektocht naar zijn afkomst sluit Cole zich aan bij een groep uitverkorenen die proberen Earthrealm te verdedigen in een strijd tegen Outworld. Lukt het Cole om op tijd zijn arcana – de immense kracht die in zijn ziel verborgen zit – te vinden en de wereld te redden?

Na het succes van de gamesreeks veroveren de personages nu ook de filmwereld! Producent James Wan (The Conjuring, Aquaman) kwam met het idee en zorgde voor de KNT-label, maar de regie is in handen van de Australische filmmaker Simon McQuoid – die hiermee zijn debuut als regisseur maakt – en de iconische personages worden vertolkt door onder andere Lewis Tan (Deadpool 2), Jessica McNamee (The Meg), Mehcad Brooks (Supergirl) & Tadanobu Asano (Midway).

Fans in België van het nieuwe Mortal Kombat kunnen de blockbuster ontdekken op:

Finish him! Fatality! Bij het horen van deze woorden in de uiterst succesvolle videogame Mortal  Kombat weet je meestal hoe laat het is en wordt jouw personage op vakkundige wijze een kopje kleiner gemaakt. Geniet van de film!

SYNOPSIS
Cole Young verdient zijn geld als MMA-vechter. Hij is zich niet bewust van zijn afkomst en weet dan ook niet waarom Outworld’s keizer Shang Tsung zijn beste vechter Sub-Zero, een Cryomancer uit een andere wereld, achter Cole aan heeft gestuurd. Omdat hij bang is dat zijn familie gevaar loopt, gaat Cole op zoek naar Sonya Blade. Hij wordt hierbij geholpen door Jax, een majoor van de Special Forces die hetzelfde drakenteken op zijn lijf heeft als waar Cole mee geboren is. Zijn zoektocht leidt hem naar Lord Raiden, een Elder God en de beschermer van Earthrealm, wiens tempel een toevluchtsoord is voor ieder die het teken draagt. Hier traint Cole met ervaren strijders Liu Kang, Kung Lao en huurling Kano. Samen met de sterkste vechters op aarde moet hij het opnemen tegen hun vijanden uit Outworld in een strijd om het universum. Cole zal tot het uiterste gedreven moeten worden om zijn arcana te vinden, de enorme kracht die in zijn ziel verborgen zit. Kan hij daarmee zijn familie redden en Outworld voorgoed tegenhouden?

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.