WEDSTRIJD: Win bioscooptickets voor Await Further Instructions op Razor Reel Flanders Film Festival

WEDSTRIJD: Win bioscooptickets voor Await Further Instructions op Razor Reel Flanders Film Festival

Vandaag gaat het jaarlijkse Razor Reel filmfestival van start en tot en met 30 oktober kan je er terecht voor heel wat genrefilms. We geven maar liefst 5 duotickets voor de nieuwste science fiction horrorfilm Await Further Instructions op zondag 28 oktober 2018 om 22u15. Waag snel je kans, want het zijn maar enkele dagen voor de film in première gaat in België!

Het festival: Het Razor Reel Flanders Film Festival werd voor het eerst georganiseerd onder de naam Razor Reel Fantastic Film Festival in 2008 te Brugge. Sedertdien vindt het filmfestival jaarlijks plaats in oktober – november en sinds 2014 gaat het door onder de naam Razor Reel Flanders Film Festival. Het festival is enig in z’n soort in Vlaanderen en heeft een (Franstalige) tegenhanger, het Brussels International Festival of Fantastic Film (BIFFF).

SYNOPSIS: Hoogst uitzonderlijk keert Nick (Sam Gittins) samen met zijn vriendin Annji (Neerja Naik) terug naar het ouderlijk huis om Kerstavond te vieren. Een normaal diner kan je de maaltijd met zijn disfunctionele familie niet noemen en om nieuwe ongemakken te vermijden besluiten ze de volgende ochtend voor dag en dauw weg te sluipen. Makkelijker gezegd dan gedaan. Een vreemde zwarte substantie blokkeert namelijk alle ramen en deuren. Er is geen doorkomen aan. Hun enige aanknopingspunt is een cryptische boodschap op
alle tv-kanalen: Blijf binnen en … Await further instructions.

Wil je kans maken op bioscooptickets? Like dan gewoon onze Facebook– & Instagram-pagina en vul de gegevens onderaan in. Veel succes!

Deelname aan deze wedstrijd impliceert dat je het wedstrijdreglement van MoviePulp.be aanvaardt en de regels omtrent dataverwerking volgens GDPR. Meer info vind je hier: https://www.moviepulp.be/wedstrijdreglement.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter