WEDSTRIJD: Win bioscooptickets voor het nieuwe Nachtwacht: De Poort der Zielen

WEDSTRIJD: Win bioscooptickets voor het nieuwe Nachtwacht: De Poort der Zielen

Studio 100 zet altijd in op het einde van het jaar en dat is ook voor 2018 niet anders. De eerste die het najaar van Studio 100 in Belgische bioscopen mag aftrappen, zijn Nachtwacht en door de lancering van de eerste film Nachtwacht: De Poort der Zielen die er komt na hun ‘ seizoenen en 49 afleveringen krijgen we de eer jullie bioscooptickets uit te delen. Bekijk vlug onderaan hoe jullie bioscooptickets kunnen winnen van Nachtwacht: De Poort der Zielen.

WEDSTRIJD: Win bioscooptickets voor het nieuwe Nachtwacht: De Poort der Zielen

SYNOPSIS: De bewoners van het pittoreske Schemermeer maken zich op voor een groot dorpsfeest. Vladimir (Louis Thyssen), Wilko (Giovanni Kemper) en Keelin (Celine Verbeeck), de leden van de Nachtwacht, hebben extra reden tot feesten want hun vriend en mentor Vega (Sven De Ridder) mag eindelijk uit zijn boek komen.Maar de vreugde is van korte duur want de drie helden krijgen slecht nieuws te horen. Iemand van hen zal immers de Nachtwacht moeten verlaten.Ondertussen beraamt de opperdemon Nemmeza snode plannen om alleenheerser te worden over alle werelden.Zal de Nachtwacht sterk genoeg zijn om dit duistere wezen tijdig te stoppen?

CAST: Louis Thyssen, Giovanni Kemper, Celine Verbeeck, Sven De Ridder

REGIE: Gert-Jan Booy

WEDSTRIJD:

Hoe maak je kans op bioscooptickets van Nachtwacht: De Poort der Zielen? Like de Facebook-pagina van MoviePulp.be en beantwoord onderstaande vragen in het formulier onder deze blogpost:

  • Nachtwacht loopt al een tijdje op Ketnet. Wanneer was de eerste uitzending van Nachtwacht in Vlaanderen (tip)?
  • Welke andere film van Studio 100 krijgen we dit jaar nog te zien in Belgische bioscopen (tip)?
  • Sven De Ridder ruilde recent van theaterhuis in Antwerpen. Voor de welke werkt hij momenteel (tip)?

Antwoorden worden niet vertoond als commentaren, maar komen bij onze redactie terecht. Bedankt voor jullie deelname en succes!

Deelname aan deze wedstrijd impliceert dat je het wedstrijdreglement van MoviePulp.be aanvaardt en de regels omtrent dataverwerking volgens GDPR. Meer info vind je hier: https://www.moviepulp.be/wedstrijdreglement.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter