Wie is wie in het nieuwe Vlaamse Couples Therapy voor Streamz?

Vlaamse mockumentary Couples Therapy is vanaf 3 maart 2022 te zien op Streamz

Zoals aangekondigd, komt vandaag de nieuwe Vlaamse sketch-up reeks Couples Therapy online op de Vlaamse streamingdienst Streamz. Tijd om een kijkje te nemen naar de cast die de types van TikTokker Nicolas Caeyers ondersteunen. Ontmoet hier de 11 koppels waarvan Nicolas Caeyers steeds deel uit maakt:

Olivier & Kristien

Lize Feryn en Nicolas Caeyers als Kristien &Olivier in het Vlaamse Couples Therapy

Olivier is een very important and very busy YUP. Kristien koos er daarom voor om thuis te blijven. Financieel was er ruimte en zo kon zij zich volledig op het huishouden en kindjes richten, terwijl Olivier het geld binnen haalde. De laatste tijd wil Kristien dat het evenwicht eerlijker verdeeld wordt en voelt ze zich minder goed in het traditionele rollenpatroon. Ze probeert dit met de hulp van de therapeut aan Olivier uit te leggen, maar botst altijd op zijn explosieve defensieve én kinderachtige reacties.

Bij de sketch Olivier & Kristien staat Nicolas Caeyers tegenover Lize Feryn.

Aster & Rainbow

Anne-Laure Vandeputte en Nicolas Caeyers als Aster & Rainbow in Vlaamse Couples Therapy

Rainbow en Aster lijken vrijgevochten hippies, die niet in opgedrongen hokjes van de maatschappij willen gestoken worden. Ze willen één met de natuur en zichzelf leven, op hùn manier. Enfin, Rainbow wil dat en Aster probeert even down te zijn met alles wat zijn free spirited Rainbow voorstelt. Diep vanbinnen wil Aster Rainbow eigenlijk toch liever voor zichzelf houden en zou hij net heel blij zijn met een kleinburgerlijk leven. Maar Aster ziet haar zo graag, dat hij verkiest om de pijn te verbijten en het allemaal wijs te vinden. Fake it, ‘till you make it, hoopt hij. Al blijkt dat niet zo goed te gaan als hij gehoopt had…

Bij de sketch Aster & Rainbow staat Nicolas Caeyers tegenover Anne-Laure Vandeputte.

Céline & Jussef

Erhan Demirci en Nicolas Caeyers als Celine & Jussef in Vlaamse Couples Therapy

Céline (Nicolas Caeyers) is een overenthousiaste babbelkous. Ze denkt dat Jussef al 25 jaar geen woord meer heeft gezegd, maar de waarheid is dat de arme man al zo lang geen kans meer heeft gekregen om iets te zeggen. Zeker niet toen hun 2 dochters ook nog bij hen inwoonden. Nu ze weg zijn, heeft Céline last van het lege nest en het herontdekken van haar echtgenoot. Ze wil hem terug leren kennen, maar dan zal ze vooral eerst moeten leren van hem te laten uitpraten.

Bij de sketch Céline & Jussef staat Nicolas Caeyers tegenover Erhan Demirci.

Jacques-Valère & Peter

Peter & Jacques-Valère leiden compleet verschillende levens. JV is een workaholic celebrity-stylist. Hij probeert op vraag van Peter meer thuis te zijn, maar door de drama’s op het werk, komt hij zijn taken als nieuwe huisvader vaak niet na. Peter heeft het ondertussen gehad en wil dat Jacques-Valère zijn verantwoordelijkheid neemt. De serieuze gesprekken ontsporen steeds door de sappige gossip-verhalen over de celebs van Jacques-Valère.

Bij de sketch Jacques-Valère & Peter staat Nicolas Caeyers tegenover Yemi Oduwaele.

Kenny & Chelsey

Kenny is een overcompenserende machoman, die leeft volgens het motto: “een gat is een gat.” Zijn penis is zijn beste vriend en Kenny volgt hem blindelings. Zijn vriendin, Chelsey, wil dat hij stopt met zijn onvolwassen gedrag en vooral met haar te bedriegen. Zeker nu ze ouders geworden zijn van Kato, hun dochtertje. Maar misschien is er te weinig bloed en zuurstof naar de hersenen van Kenny gevloeid en te veel naar zijn geslacht om dat ooit echt helemaal te kunnen laten doordringen.

Bij de sketch Kenny & Chelsey staat Nicolas Caeyers tegenover Amelie Albrecht.

Sara & Noah

De rotverwende Sara heeft een héél zwaar leven. Neen, maar echt héél zwaar. TikTok heeft bijvoorbeeld haar favoriete filter gewoon, zomaar, onaangekondigd en al offline gegooid. Om nog maar te zwijgen van de comments op haar Insta! Iemand schreef 2 maanden geleden “mooie mascara” en daardoor heeft ze al 5 maanden een burn-out. Haar laatste Tinder-verslinder, Noah, probeert Sara duidelijk te maken dat haar problemen misschien niet zo dramatisch zijn dan ze denkt. Wat voor Sara heel erg traumatiserend is. Uiteraard.

Bij de sketch Sara & Noah staat Nicolas Caeyers tegenover Noa Tambwe Kabati.

Simon & Britt

Simon is een schoolvoorbeeld van een pantoffelheld. Op zich is hij heel lief en zorgzaam voor zijn partner Britt, maar hij slaagt er niet in om voor zichzelf op te komen. Wat voor Britt van hem een droomman maakte in het begin, is na zoveel tijd nu bron van irritatie en wrevel. Britt wil dat Simon een goed paar “cojones” kweekt en Britt soms zelfs op haar plaats durft zetten, in plaats van haar altijd gelijk te geven. Dat zou haar helpen om Simon weer aantrekkelijk te vinden. Britt heeft nood aan een “echte man”. En aangezien Simon àlles over heeft voor zijn Britt, zal hij met elke onderdanige vezel in zijn lijf proberen om haar te geven wat ze wil.

Bij de sketch Simon & Britt staat Nicolas Caeyers tegenover Alejandra Theus.

Elke & Hassan

Hassan is een geduldige jongen die niets goed meer kan zeggen of doen. Elk woord dat hij uitspreekt, lijkt het foute te zijn voor Elke, zijn passief-agressieve vriendin. Ze is zo snel geïrriteerd door wat Hassan zegt dat het bijna onmogelijk is geworden om nog een normaal gesprek te hebben, zonder dat het in een ruzie of op een discussie uitdraait. Elke legt de schuld altijd bij Hassan, die als enige zijn uiterste best doet om er iets van te maken, maar stilaan zijn geduld verliest.

Bij de sketch Elke & Hassan staat Nicolas Caeyers tegenover Issam Dakka.

Katrien & Stijn

Katrien is zelf een therapeute, die graag psycholoog had geweest. Ze geeft therapieën, coaching en boomknuffelwandelingen,… Katrien denkt alles wat met de psyche te maken heeft door en door te kennen. Volgens haar heeft Stijn dan ook problemen met zijn zelfbeeld. Hij voelt zich te min voor zijn vrouw en schiet op alle vlakken te kort. Stijn is zich van geen kwaad bewust, maar ondergaat de verborgen beledigingen.

Bij de sketch Katrien & Stijn staat Nicolas Caeyers tegenover Bert Janssens.

Ellen & Andreas

De zeer feministische Ellen ziet in alles wat haar man Andreas zegt of doet een aanval op het vrouwelijke geslacht. Ze weigert te breken onder de mannelijke dominantie en gooit alles in de strijd om zich er tegen te verzetten. Andreas kan geen woord zeggen zonder dat Ellen er een seksistische draai aan geeft. Als ze echt zou luisteren, zou ze horen dat Andreas het goed meent en net blij is dat ze haar mannetje kan staan. Vrouwtje!!! Haar vrouwtje kan staan.

Bij de sketch Ellen & Andreas staat Nicolas Caeyers tegenover Robbert Vervloet.

Sigi & Gabriël

Sigi gelooft in de ware liefde, soulmates, diepere connecties. En ze gelooft dat ze dat allemaal met Gabriel heeft. Maar die is iets realistischer en wil af en toe die nuchtere gesprekken met haar aangaan. Sigi reageert er overgevoelig op en wordt dan zo extreem onzeker dat ze instant bevestiging nodig heeft van hem. Het enige dat dan helpt, is anderen kleineren, zodat zij zich beter kan voelen.

Bij de sketch Sigi & Gabriël staat Nicolas Caeyers tegenover Bram Verrecas.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.