Black Adam is vanaf 5 december 2022 in België thuis te bekijken op VOD

Black Adam is vanaf 5 december 2022 in België thuis te bekijken op VOD

MoviePulpers, Black Adam kon de strijd moeilijk aangaan tegenover het lokale Zillion en Black Panther: Wakanda Forever was ongetwijfeld de laatste dodensteek voor zijn Belgische bioscoopgang. Dat betekent dat we blij mogen zijn met de vervroegde release op Home Entertainment, want Dwayne Johnson zal als Black Adam te zien zijn in Belgische huiskamers vanaf 5 december 2022.

“The world needed a hero, instead it got me.”

Duizenden jaren geleden was Teth-Adam de magische, onkwetsbare kampioen van Kandahq, tot hij verdween. Nu is hij terug. Maar komt hij terug naar zijn land als held van zijn volk of als schrik van de wereld? Na jarenlang wachten maakt Dwayne Johnson eindelijk zijn superheldendebuut als Black Adam samen met Pierce Brosnan’s Doctor Fate. Zie hoe de donkere tegenhanger van Shazam zijn beruchte reputatie eer aandoet door misdaad te bestrijden op z’n eigen meedogenloze manier.

  • Black Adam is vanaf 5 december 2022 thuis te bekijken via Apple TV, Google Play Store, Microsoft Xbox, Rakuten TV & Telenet aan een adviesprijs van €14,99

SYNOPSIS
Bijna 5000 jaar geleden ontving Black Adam de buitengewone krachten van de oude goden, waarna hij al vrij snel werd opgesloten in een tombe. Nu is hij weer vrij en klaar om zijn eigen vorm van gerechtigheid los te laten op de moderne wereld.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter