The 5 most steamy movie kisses

Lippen

Now, this one is for the ladies. Ik heb een top 5 van de beste filmkussen bij elkaar geklasseerd en heb ‘objectief’ geoordeeld op orginaliteit, passie, romantische omgeving en gecast koppel. Resultaat: These kisses are steamy!!

1) The Notebook (Ryan Gosling & Rachel McAdams)

The Notebook Kiss

2) Spider-man (Tobey Maguire & Kirsten Dunst)

De gekende Spiderman kus

3) Lady en de vagebond

Lady en de Vagebond kus

4) The Matrix (Carrie-Anne Moss & Keanu Reeves )

Matrix Kiss

5) Daredevil (Jennifer Garner & Ben Affleck)

Kissing blind and in the rain (Daredevil)

Graag horen we jullie opmerkingen onderaan :-)

8 gedachten op “The 5 most steamy movie kisses”

 1. Originele post Dax, maar wat met: The Kiss of Death tussen Michael Corleone (Pacino) en z’n veraderlijke broer in The Godfather, Part II: ” I know it was you, Fredo. You broke my heart. You broke my heart” , of tussen Princess Leia en Han Solo in The Empire Strikes Back, of tussen Douglas Quaid en Melina in Total Recall: “I just had a terrible thought. What if this IS a dream?”; “Well then, kiss me quick before you wake up.” en zeker ook de kus tussen Rob Gordon (John Cusack) en zijn vriendin Laurua op de tonen van Marvin Gaye’s Let’s Get It On in het heerlijke High Fidelity. Enfin, keuze te over, maar ik wacht op de selectie van de dames die deze site bezoeken.

  Please wait...
 2. Ik was van plan om The Godfather te melden (had al een deel geschreven en foto gekozen), maar uiteindelijk heb ik voor deze gekozen. Voor kussen in ‘oude’ films heb ik geen oog, want die zijn zooooo FAKE!!

  Please wait...
 3. Dax, daar ben ik het niet mee eens… ik bedoel, zo’n kus als tussen Scarlet O’Hara en Reth Butler in Gone with the Wind… daar doe je het toch voor ;)

  Please wait...
 4. FAKE! :-p

  Please wait...
 5. The notebook rules! Het is een kus waarin de vier elementen (voor de diegenen die met alchemie niet bekend zijn: water, aarde, vuur en wind) sterk in terug te vinden zijn: het innerlijk vuur van de geliefden, verlangend naar elkaars lichaam, het water dat het liefdesvuur probeert te blussen (kijk maar hoe zalig ze nat worden, de mooie omgeving(aarde)bomen, boot,enz..en tenslotte de wind die de twee lichamen bijeenbrengt.
  Dit gezegd zijnde wil ik nog een paar steamy kisses momenten bijvoegen.
  1. Jeff brigdes en Barbra Streisand in ‘The mirror has two faces’ met het operastuk ‘Nossum Dorma’ op de achtergrond.
  2. Superman en Lois Lane( de versie met Christopher Reeve). Welke vrouw zou zich niet zweverig voelen als ze in de lucht gekust wordt?? en door Superman nog wel! Let hoe Lois Lane haar voet omhoog heft tijdens de kus (als dat niet steamy is?!)

  Please wait...
 6. The passion of the Christ?

  Please wait...

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter