Super Mario Bros-film komt vanaf 21 juni 2023 op VOD, DVD & Blu-Ray in België

Super Mario Bros-film komt vanaf 21 juni 2023 op VOD, DVD & Blu-Ray in België

De heldhaftige Super Mario Bros. zijn terug, en hoe! Na hun succesvolle parcours op het grote scherm zorgen de 2 bekendste loodgieters ter wereld deze zomer voor een verkwikkende verfrissing bij je thuis. Volg de dappere Mario en Luigi op hun missie doorheen het Mushroom koninkrijk waarbij ze Princess Peach helpen en de kwaadaardige Bowser willen verslaan. The Super Mario Bros. Movie sneuvelde heel wat records in binnen- en buitenland en wist zo al vele families te voorzien van een kleurrijke portie nostalgie. Met de stemmen van topacteurs als Chris Pratt, Anya Taylor-Joy, Charlie Day en Jack Black komt de wereld van Super Mario tot leven als nooit tevoren.

  • Super Mario Bros is vanaf 21 juni 2023 thuis te bekijken via Apple TV, Google Play Store, Microsoft Xbox, Rakuten TV & Telenet aan een adviesprijs van €14,99

SYNOPSIS
Volg de broers en loodgieters uit Brooklyn: Mario, de moedige die zich door niemand laat stoppen, en Luigi, die altijd nerveus is en het liefst nergens naartoe gaat. De broers proberen hun falende loodgietersbedrijf te redden, maar komen terecht in een wervelend avontuur door het Paddenstoelenrijk. Tijdens hun reis ontmoeten we bekende en geliefde karakters die zich verenigen om de machtzuchtige slechterik Bowser te verslaan. The Super Mario Bros. Movie brengt wat miljoenen gamers al 35 jaar lang liefhebben naar een nieuw level in deze adembenemende en epische film.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter