Wie is wie in Rough Diamonds op VRT Max

Wie is wie in Rough Diamonds op VRT Max?

MoviePulpers, nieuwe Vlaamse content komt er aan niet alleen door EyeWorks, want na De Twaalf S2 krijgt VRT de mogelijkheid om via De Mensen Rough Diamonds te brengen. De internationale reeks met Vlaamse allure (Kevin Janssens, Marie Vinck, Ini Massez, Robbie Cleiren, Els Dottermans) was reeds te zien op Netflix in het voorjaar van 2023, maar nu is het aan onze gratis Vlaamse streamingdienst. Laat ons even voor jullie op een rij zetten wie wie is in Rough Diamonds onderaan. Veel kijkplezier op VRT Max maar je de serie volledig kan bingen!

Kevin Janssens (Close, Patrick, The Chapel) als Noah Wolfson

Kevin Janssens in Rough Diamonds recensie op Netflix België

De Londense crimineel Noah keert terug naar Antwerpen voor de begrafenis van zijn broer. Hij komt erachter dat zijn Joodse familie in de problemen zit doordat ze zaken deden met verkeerde mensen. Noah probeert zijn familie Wolfson en her familiebedrijf te redden, maar dat ziet de gemeenschap niet echt zitten.

 

Ini Massez (Familie) als Adina Wolfson

Ini Massez in Rough Diamonds op VRT Max

Noah is dus niet meteen welkom, maar hij vindt opening bij zijn zus Adina. Het familiebedrijf Wolfson komt de laatste tijd immers onder druk te staan: waar quasi de hele diamanthandel vroeger in handen van Joodse bedrijven was, zijn er tegenwoordig nieuwe spelers op de markt. Wanneer het duidelijk wordt dat het diamantenbedrijf na de dood van de broer Yanki in zware problemen zit, wil Noah helpen om de zaak te redden.

 

Robbie Cleiren (The Broken Circle Breakdown) als Eli Wolfson

Robbie Cleiren in Rough Diamonds op VRT Max

De familie is verdeeld over de toekomst van de zaak, en Noah kiest onorthodoxe manieren om het bedrijf te leiden die lijnrecht tegenover de gebruiken van zijn familie staan. Eli is de broer van Noah en heeft inmiddels de fakkel van de familie Wolfson opgenomen. Hij probeert het schuldenprobleem zelf op te lossen als oudste mannelijk lid van de familie en gebruikt daarvoor heel verschillende maar even gevaarlijke methodes als Noah.

Marie Vinck (Ritueel, Loft) als Gila Wolfson

Marie Vinck in Rough Diamonds op VRT Max

Gila die haar man Yanki Wolfson verloor, is in diepe rouw en reageert geschokt op de terugkeer van de ‘verloren zoon’ Noah die hun waarden en tradities de rug heeft toegekeerd. Het wordt al snel duidelijk dat er iets is tussen Noah & haar.

Yona Elian-Keshet (Sabri Maranan) als Sarah Wolfson & Dudu Fisher als Ezra Wolfson

Ook bij zijn moeder Sarah Wolfson vindt Noah opening. Het familiebedrijf Wolfson komt de laatste tijd immers onder druk te staan: waar quasi de hele diamanthandel vroeger in handen van Joodse bedrijven was, zijn er tegenwoordig nieuwe spelers op de markt. Wanneer het duidelijk wordt dat het diamantenbedrijf na de dood van de broer Yanki in zware problemen zit, wil Noah helpen om de zaak te redden. En dat ziet de moeder maar al te graag zitten, gezien de familie bij elkaar moet blijven door deze donkere tijden. De vader Ezra denkt daar weliswaar anders over en toont geen enkele vorm van respect naar zijn zoon Noah toe.

Jereon Van der Ven (Undercover) als Benny Feldman

Benny Feldman is de beste vriend van Eli en vertrouwenspersoon bij de familie Wolfson.

Els Dottermans (De Luizenmoeder) als Jo Smets

Jo Smets is de politieagent die het leven van Noah & de Wolfson samen met hun concurrenten het leven zuur gaat maken.

Tine Joustra (Hitman’s Wife’s Bodyguard) als Kerra McCabe

Kerra McCabe is de Britse (of eerder Ierse) schoonmoeder van Noah Wolfson die hem opnam nadat hij verstopten werd door de Jiddische gemeenschap.

Casper Knopf (Halo) als Tommy McCabe

Tommy is de jonge zoon van Noah die al snel omarmd wordt door de nieuwe familie Wolfson.

Vincent Van Sande (Twee Zomers) als Yanki Wolfson

De broer van Noah, Eli & Adina Wolfson die een grote aderlating achterlaat bij de familie Wolfson.

Rough Diamonds is vanaf 29 oktober 2023 te zien op VRT Max.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter