Formula One: Drive to Survive trailer op Netflix België

Formula One: Drive to Survive trailer op Netflix België

De magie van de Formule 1-sport is vandaag de dag niet meer uit Belgische hoofden te halen. Zeker in de Benelux met de prachtige prestaties van F1-piloot Max Verstappen en de allure van globale Formula One-stadia zoals Abu Dhabi & Qatar. Netflix pikt hier handig op in en komt met Formula One: Drive to Survive, een 10-delige serie vol met rokend rubber, razende motoren & torenhoge adrenaline die achter de coulissen gaat van de ingrijpende verandering die de sport inging met de overname van Liberty Media in januari 2017. De Netflix Original-serie geeft een exclusief kijkje in de belangrijkste race competities ter wereld gaande van Melbourne, Bahrein tot Canada, Oostenrijk, Singapore, Austin, Brazilië en als laatste de race in Abu Dhabi met een sowieso een glimpse van heel wat  topcoureurs, teambazen & eigenaren achter de peperdure miljardensport. Bekijk de Formula One: Drive to Survive trailer, vanaf 8 maart 2019 op Netflix België om het waargebeurde verhaal achter ’s werelds snelste sport te ontrafelen.

Formula 1: Drive to Survive | Officiële trailer | Netflix

Paul Martin van Box to Box Films, één van de producers van de Netflix-serie, reageert:

“Netflix biedt het perfecte podium om het verhaal over deze ongelooflijke sport te vertellen. Formule 1 was lang een wereld van kleurrijke personages en supergrote ego’s, spanning en drama, overwinning en tragedie maar tot nu toe is die wereld grotendeels verborgen en geheim gehouden voor de fans. Formula One: Drive to Survive neemt de kijker mee naar het hart van deze wereld en laat zien hoe het is om te leven, te werken en te racen in de snelste sport ter wereld.”

Deze serie is geproduceerd door Academy-Award winnaar James Gay Rees (Senna) en Paul Martin voor Box to Box Films. Sophie Todd is de showrunner.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.