The Curse of La Llorona recensie

The Curse of La Llorona recensieThe Curse of La Llorona ***

Regie: Michael Chaves (The Conjuring 3)

Met Linda Cardellini, Raymond Cruz, Patricia Velasquez, Marisol Ramirez, Tony Amendola,…

Speeltijd: 93′

Ga kijken als je hield van A Cure for Wellness & de horrorfilms uit The Conjuring-universe zoals The Nun.

Het verhaal: Anna werkt als sociaal werkster voor de politie en moet 2 kinderen weghalen bij hun moeder nadat ze beticht wordt van kindermishandeling. Algauw blijkt dat er meer aan de hand is als de 2 zoontjes in een instelling zoek geraken…

The Curse of La Llorona recensie

Ons verdict: Meen je dit nu? Klopt, Warner. Bros & de makers van The Conjuring maken van het Mexicaan volksverhaal La Llorona een nieuwe horrorfilm en om de horrorfilm interessant te houden, krijgt het al meteen een reden om tot de geslaagde horrorfranchise van James Wan toegevoegd te worden. Daarbij blijft het echter, want buiten de vele jump scares in het begin waren wij het al na pakweg 30 minuten beu om geforceerd te schrikken. De zwakke link met The Conjuring-franchise deed ons ook niet van onze stoel vallen. Enkel Linda Cardellini die met haar toch wel geslaagde angstschreeuw de boel interessant houdt en ook de bijdrages van Raymond Cruz & Tony Amendola in de verhaallijn houden je geïntrigeerd tot het einde. Dat gezegd zijnde is de rest van de cast maar weinig memorabel te noemen. Tot slot vinden we het weer straf dat James Wan & co weer een mooie manier kennen om deze horrorfilm te eindigen, hoewel de analogie met The Nun iets te groot is naar onze persoonlijke mening.

Besluit: Hield je van The Nun? Dan is The Curse of La Llorona iets voor jou, maar we zagen tot op heden betere horrorfilms.

 

 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter